greutati pentru maini

Greutati pentru maini | recomand

Daca tipa cantarul cand te urci pe el sau pur si simplu vrei sa faci un pic de miscare, atunci articolul de mai jos este si pentru tine. Am cautat mereu o metoda de a face sport  chiar stand pe loc si niste greutati pentru maini, ajuta in acest sens. 

greutati pentru maini

Greutati pentru maini

N-ar fi mai simplu sa merg la sala? Ba probabil ca da, dar sunt prea lenes pentru asta – si n-am nicio sala in apropriere. Apoi, sala presupune un timp in plus sa zic asa, in timp ce aceste greutati le poti purta tot timpul.

Dar nu sunt absurd. Nu afirm ca aceste greutati sunt echivalentul unui antrenament cardio sau ca il pot inlocui. Spun insa ca te pot ajuta sa faci un pic de miscare chiar si cand stai pe loc.

Se pot purta si la maini si la picioare, eu de exemplu le port la serviciu (uneori la picioare uneori la maini), merg cu ele pe strada si ma duc sa ma plimb etc. Sunt ok si pentru purtat la maini dar in functie de tastatura/ laptop, s-ar putea sa fie un pic incomode – desi eu scriu acest articol cu ele pe maini.

Mie mi se par foarte ok pentru activitatea mentionata, de exemplu daca ti le pui cand dai cu aspiratorul sau stergi praful o sa simti diferenta. La fel, daca faci o plimbare cu ele iarasi, o sa simti diferenta.

Nu prea am nimic sa le reprosez, am insa un singur sfat (pentru ca am mai avut o pereche). Daca le porti la maini, incearca sa ai ceva pe sub ele – maneca, hartie etc. orice. Asta pentru ca in timp vei transpira, iar transpiratia o sa le dea un miros urat. Avand in vedere ca sunt din material textil si au nisip in ele… cam complicat sa le cureti.

Daca vrei sa-ti iei, le gasesti pe emag la reducere (link afiliat).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *