Orghidan

Orghidan este un alter-ego al meu. Este un tip posedat de un spirit vechi de razboinic, vechi de cand e lumea. Un spirit dur ce nu prea tolereaza toate chestiile. Lui nu-i pasa si nici nu isi doreste sa fie „politically correct”.

Orghidan este…

… un rechin.

vector rechin shark vector

… un porc.

porc-cu-pete

… un urs.

bear

… morcoveata.

carrot

… smecher ca un cimpanzeu.

chimp

… prost ca un caine.

grivei

… oportunist ca un tigru.

tigru

Nascut in mai, desi august este aspru ca vechile monede. El taxeaza prompt si dur tot ce vede prin intermediul ochilor mei. Uneori preia controlul tastelor iar eu nu-l pot opri. Cand se pune pe scris… nu poate fi oprit. Ceea ce scrie el, nu este intotdeauna placut, este insa in mod sigur… sincer, foarte sincer si foarte real. Fiindca nu e casa de schimb valutar, plateste cu aceeasi moneda. Si-o arde dur si pentru ca focul il stingi si cu dinamita.

Este indragostit de Harley Quinn.

Nu suporta nedreptatea. Poate n-a fost clar. NU SUPORTA NEDREPTATEA!!! Ia foc ca in seara de Paste cand i se intampla sau vede chestii nedrepte. Nu suporta nici nesimtirea. Nu suporta nici pe cei ce cer dar nu ofera nimic la schimb. Il dispera cei care se plang la el ca se plang altii la ei.

Uraste lauda de sine! Do not shit yourself! Las’ sa te laude altii, nu tu. Cunoaste-ti valorea, fii constient de ce stii sa faci si de ce poti, insa stai cuminte si asteapta. La un moment dat cineva va vorbi de tine.

Nu-i plac nici aia care nu au nimic mai bun de facut decat sa vorbeasca despre altii. Sau sa plece urechea la ce zic altii despre ei. Fuck off!!! Lasati oamenii sa vorbeasca si vedeti-va de treburile voastre.

Nu-i inghite nici pe aia ce adapteaza povesti la ce au vazut ei ca sa-si dea importanta. Nici pe aia care se cred prea smecheri pentru orice. Nu, ca la ei nu au efect!!! Jura-te! Incercam si un pumn in cap? Sunt absolut sigur ca o sa aiba efect.

Sa nu mai zic si de alea care se cred mai sus decat multi altii si altele. Frumoaselor, nu va mai scapati pe voi. Nu sunteti asa importante cum va credeti si chiar nu vor toti sa intre in pantalonii vostri. Stati cuminti si fiti mai modeste. Aveti destule motive crede-ma.

P.S Imaginile prezentate ii apartin lui Orghidan si pot fi cumparate de pe Shutterstock, ieftin ca braga, 0.25% bucata.

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1