Afla despre implantul de par, pretul interventiei si 3 greseli de evitat #p

Daca suferi de alopecie, situatia se inrautateste pe masura ce timpul trece. Asa ajungi sa consideri timpul un inamic si simti ca aceasta problema te afecteaza nu doar vizual. Practic te imbatraneste, iti afecteaza stima de sine si ajungi dependent de solutii prin care sa maschezi lipsa parului.

Ca tine sunt atat de multi pacienti. Acceseaza drfelixhairimplant.ro si afla despre cei care trec sau au trecut prin aceasta situatie. Rezolvarea au gasit-o la aceasta clinica din Bucuresti. Interventia de implant de par este salvatoare. Aici este folosita exclusiv tehnica Q-FUE, cea care presupune munca manuala. Desi durata interventiei ar putea sa fie lunga, beneficiile sunt mai multe.

Detalii despre cum se schimba aspectul tau dupa interventie vei descoperi si in pagina oficiala a clinicii sau din povestile celor care au trecut prin aceasta experienta. Iata insa 3 greseli pe care sa le eviti, daca esti pe punctul de a face o programare la medicul specialist:

  1. Crezi ca mai bine amani, pentru ca pretul este prea mare

Dacă te interesezi despre implant de par pret afli diverse sume care ar putea sa te sperie. In realitate, trebuie sa stii ca pretul interventiei nu este unul fix. Depinde de cazul fiecaruia, de severitatea gradului de alopecie. Costul il vei afla dupa ce are loc si primul consult la medicul specialist. Stiai ca poti programa consultul online? In pagina oficiala a clinicii mentionate ai toate detaliile in acest sens.

  1. Crezi ca schimbarea este imediata

Desigur ca schimbarea post implant este vizibila si incontestabila. Mai ales pentru ca medicul utilizeaza tehnica Q-FUE, acest lucru permite ca implantarea firelor de par sa se realizeze din unghiul potrivit, astfel incat atunci cand parul incepe sa creasca, efectul sa fie unul natural.

Este insa nevoie de rabdare si de cativa pasi de respectat post interventie, de un protocol despre care vei afla de la echipa medicala.

  1. Crezi ca interventia de acest tip este specifica barbatilor mai degraba

Sunt deopotriva barbati, dar si femei pacienti la Dr. Felix Hair Implant. Mai mult decat atat, in cadrul acestei clinici sunt prestate servicii de implant de mustata sau sprancene de asemenea. Interventia de implant se adreseaza celor care au probleme cu lipsa parului facial sau pe scalp, indiferent ca vorbim de barbati sau femei. Este adevarat ca este o cerere mai mare a serviciilor de tip implant de sprancene in randul femeilor, acestea fiind mai mult preocupate de aspectul sprancenelor. De asemenea, mai comuna este problema lipsei de par in cazul barbatilor.

Stiai ca la Dr. Felix Hair Implant au fost rezolvate si cazuri grave? Spre exemplu a fost posibila interventia de implant de par pe piele cicatrizata post arsura sau cu recoltare de la pacient compatibil.

Bine de stiu inainte de a te programa

Nu te demoraliza cu privire la costuri. La aceasta clinica exista si posibilitatea de a achita interventia in rate. Poti solicita acest lucru daca ai venituri inregistrate in tara.


Contact:

+40 720.254.368

[email protected]

1 thought on “Afla despre implantul de par, pretul interventiei si 3 greseli de evitat #p”

  1. Mi-ai amintit de o situație comică și dramatică prin care am trecut acum câțiva ani când încă mai foloseam FB. Mi-am cunoscut sora vitregă, într-o zi, când iar îmi făceam ”curat” în lista de prieteni. Și văd pe femeia asta, cu sprânce creionate, pensată la extrem si completat apoi cu creion negru ca să nu pară stupid. În ochii mei arăta ridicol și i-am spus, mesaj privat, ”uite ce fraieră ești, nu te poți abține, ți-ai pensat sprâncenele, le-ai vopsit cu chimicale, și acum dacă dai zoom, se vede că mai ai 20-30 de fire, oare ești mulțumită de ce ai făcut?” chestii de astea…
    În răspuns râde, amuzată că am punctat fix unde o doare și mă întreabă dacă știu cine este de vorbesc cu ea. Eu instant mă duc la profilul ei, dau de zona Despre și ce să vezi, la tată îi văd moaca lu taicămiu.
    Da, nu știa ea de Dr. Felix, că altfel, eu nu o mai cunoșteam, ea cerând prietenia, dar neavând curaj de ani de zile să îmi spună ceva.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necesare

Colecteaza informatii despre utilizator

comment_author_{HASH},comment_author_email_{HASH},comment_author_url_{HASH},wordpress_{hash},wordpress_logged_in_{hash}

Google Analytics

Colecteaza informatii despre utilizator prin Google Analytics

_ga,_gid,_gat,AMP_TOKEN,_gac_UA-66259855-1