The Beat Beneath My Feet – film despre muzică – 2014

sursă imagine: impawards.com

The Beat Beneath My Feet  este un film bun, l-am văzut din întâmplare pe tv culmea. Cum am pretenții de “muzician” amator, orice film despre muzică mă interesează fără discuție.

E și cazul filmului de față. Este un film despre rock n’roll am putea spune sau despre muzică în general. Ca idee principală, nu este nou, avem în prim-plan un tânăr adolescent în rol de discipol și un mentor, cineva mai experimentat și decăzut acum.

Un tânăr locuiește cu mama sa singură și mai este vizitat din când în când de tatăl său, artist într-o trupă rock. El iubește muzica dar nu și mama sa.

La un moment dat se prinde ca vecinul său de la parter, care îi teroriza cu muzica este un fost star rock din USA. Îl terorizează la rândul său să-l învețe să cânte  dar acesta refuză inițial și acceptă cu greu până la urmă.

De aici înainte, acțiunea se mută cumva când pe unul când pe altul și accentele de comedie se întrepătrund cu cele de dramă.

Este o comedie drăguță, un film ok ce poate fi urmărit cu toată familia. Eu i-aș da un 6-7 și un 8 lui Luke Perry care e cool as fuck în filmul ăsta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *