cuplu in apartament nou

Compromisuri pe care să NU le faci când alegi apartamentul (p)

cuplu in apartament nou

Dacă te-ai decis deja să îți cumperi apartament, înseamnă că ai făcut o analiză a factorilor pe care o astfel de achiziție îi implică. Mai mult ca sigur te-ai orientat după spațiile imobiliare disponibile în ansambluri noi, recent construite. Este justificabil, având în vedere avantajele pe care un astfel de loc ți le oferă față de un apartament vechi.

Locuința îți influențează într-o foarte mare măsură și stilul de viață, starea generală pe care o ai. Altfel spus, un apartament nou îți poate aduce un cu totul alt nivel de confort față de un spațiu construit în perioada comunistă, de exemplu. Tinzi spre o astfel de alegere pentru că știi că nu presupune compromisuri, nu în mod normal. Dar uneori se poate întâmpla și asta – depinde de la cine vrei să cumperi.

În mod cert vei avea parte de cu totul alte condiții dacă alegi un studio de vânzare Brașov, garsonieră sau apartament, recent construite, calitatea stilului de viață e îmbunătățită din start. Asta presupune însă o cheltuială mai mare. Ca orice alegere pe care o ai de făcut, deseori și aceasta poate presupune încheierea unor compromisuri, ce se dovedesc a fi de multe ori greșeli.

Compromisuri pe care să NU le faci

Iată care sunt aspectele cu care nu trebuie să te riști atunci când decizi să cumperi un apartament.

NU alege un apartament departe de zona ta de interes!

Chiar dacă dorința ta este de a locui într-un apartament nou, nu lăsă ca diverșii factori implicați să te influențezi, alegând un cartier îndepărtat de zona preferată.

După cum știi, majoritatea noilor ansambluri sunt ridicate în zona mai retrase, după cum este și de așteptat. Asta nu înseamnă că trebuie să te jertfești ca să locuiești într-un apartament nou. Dacă vei căuta atent, o să găsești și oferte imobiliare în zone mai accesibile. Depinde și de cât de mult te implici în acest sens.

Dacă nu dispui de mașină personală și cu mijlocul de transport în comun e destul de sensibilă treaba, cum o să rezolvi situația? Nu uita de iernile grele prin care trebuie să treci. Ești pregătit să faci astfel de sacrificii?

NU alege un apartament care nu vine însoțit de loc de parcare

Este un compromis pe care îl fac deseori cei ce dețin un automobil, iar mai apoi îl regretă. Mașinii îi trebuie un loc propriu pentru parcare, este ceva absolut normal. Un astfel de compromis ar putea rezulta în minute în șir petrecute căutând un loc disponibil, lucru deloc convenabil în situația în care ești presat de timp.

NU reduce din dimensiunile apartamentului numai pentru că pe moment pare rentabil

Cel mai bine este să ții mereu în vedere deciziile inițial luate. Dacă ai vrut să optezi pentru un apartament de 3 camere la început, nu lăsa diverșii factori din exterior să te constrângă și să alegi în final un apartament de 2 camere.

Chiar dacă noile apartamente sunt mult mai spațioase, gândește în perspectivă. Dacă în prezent locuiești singur sau cu partenera, în viitor ideea de a întemeia o familie te-ar putea tenta. Poate deja ai un astfel de plan. Cel mai bine este să fii pregătit, pentru a nu te mai deranja ulterior cu mutatul și reluarea întregului proces aferent.

Sunt 3 compromisuri pe care ai putea fi tentat să le faci. Cu toate acestea, cel mai bine este să analizezi atent fiecare decizie pe care o ai de luat, fără a face compromisuri pe care să le regreți mai târziu. Dacă te interesează oferte ce vizează un studio de vânzare Brașov, o garsonieră sau un aparament în acest oraș, îți o variantă este site-ul avantgarden3.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *