Recenzie „Abis”, de Colin Forbes

Ce sa intampla cand un mare milionar vrea sa distruga lumea? S-ar putea sa reuseasca. Deoarece asta credeau si Tweet si oamenii sai, s-au pus urgent pe treaba. Tweet conduce o echipa a serviciilor secrete britanice, formata din Paula, Paul, Philip si inca trei tipi. Toti sunt experti in arta spionajului.

Echipa intra pe fir oarecum intamplator, odata cu moartea unui bancher si a fiului acestuia, in casa sa de vacanta, ceva de genul. Unul dintre membrii echipei se afla prin zona la momentul respectiv. Nu este insa singurul si curand sunt prinsi intr-o poveste foarte interesanta si periculoasa.

Tot in regiunea respectiva isi are una dintre case si Brazil, unul dintre cei mai bogati si mai influenti oameni ai lumii. Acest Brazil nu se multumeste insa cu putin desi este extrem de bogat. Are foarte multi bani dar ii foloseste asa cum are el chef. Si acum, cam se pare ca are chef sa preia un pic controlul asupra lumii.

Cum? Asta o vei afla din carte dar el are planurile sale pentru a da lumea inapoi.

#ochiul critic

Abis de Colin Forbes, este o carte generoasa fiindca are vreo 300 de pagini cred, daca nu si mai bine dar este o carte draguta. Actiunea interesanta si destul de captivanta, personaje conturate destul de bine, cel putin personajele principale.

Desi intriga nu este una nou, este bine pusa la punct si tratata dintr-o perspectiva noua. Toata lumea viseaza sa puna stapanire pe restul lumii dar nu la modul asta, cu atat de multe eforturi.

Sunt si destule twist-uri desi cam stii de la inceput cam unde te va duce cartea. E cumva ca o sosea noaptea. Vezi orasul in departare, stii unde duce, dar nu stii cum te va duce acolo si cate cotituri ai de trecut.

Cam asta e faza si cu cartea astea. Mie mi-a placut, este antrenanta si ok de citit. Se poate citi rapid, in cateva zile n-ai ce face. Nu e genul de carte care sa te puna pe ganduri ci e genul de carte care te relaxeaza.


Cartea poate fi cumparata de pe libris, la super pret (link de afiliere).


 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *