La mulți ani dragă ciupercă de la picior!

Draga mea, 

Azi e despre tine! Ai apărut în viața mea brusc, când nu mă așteptam parcă așa, de nicăieri. M-a binecuvântat Dumnezeu cu tine și ai venit împreună cu adierea unui vânticel frumos de vară. Ai fost altfel decât ceilalți deși eu nu am fost un tată bun. Nu ți-am acordat atenție la început, mergând pe ideea că las’ că trece. N-ai trecut și mi-ai captat atenția când ai început să crești că din apă, pe tăcute, cerșind atenția.

Din ziua aia a fost altfel și viața mea s-a schimbat. N-am mai putut să merg la bere cu băieții că n-am mai putut să merg, nu de alta. Totul în viața mea s-a schimbat, chiar și mirosul. Picioarele nu miros niciodată prea frumos, nu miroseau nici până atunci dar să vezi de acum încolo. 

Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și m-ai învățat să îmi fac dus cu tot cu șosete mai ales când acționez în deplasare că nu știi niciodată când te poți alege cu așa ceva. 

De asemenea, îți mulțumesc că îmi dai ocazia să fac urări în social media ca să vadă oamenii cât țin eu la tine că fără asta, nu se poate. 


Textul de mai sus este desigur un pamflet urmare a frustrărilor înregistrate când văd în social media chestii ce eu consider că ar trebui să rămână în particular.


Sursă imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *