Pareri filme | Piratii din Caraibe 5 Razbunarea lui Salazar | 2017

Am mai zis de Piratii din Caraibe 5 Razbunarea lui Salazar si aici, cand il anuntam. Pot sa va spun insa ca ce am scris eu acolo, nu se pupa cu realitatea, dar na, eu asa am vazut in trailer.

Nu prea am fost eu fan al francizei acesteia niciodata dar am zis totusi sa merg sa vad filmul. Pe undeva, se respecta povestea de pana acum, in sensul ca Jack Sparrow fuge de cineva, are minim un dusman care vrea sa se razbune pe el.

Filmul ne arata povestea unui pustan (i-am uitat numele), ce incearca sa-si salveze tatal. Acesta este captiv pe o corabie blestemata – Olandezul zburator . Fiul incearca sa rupa blestemul, si a auzit ca poate face asta doar cu Tridentul lui Poseidon, zeul marilor. Ca sa faca asta insa, are nevoie de Jack Sparrow, fiindca el are o busola magica pe undeva, care poate indica unde este acesta. Intre timp, se angajeaza pe un vas englezesc, unde face cunostinta cu Salazar, fantoma ce il uraste de moarte pe Sparrow, fiindca din cauza lui si el si vasul lui au ajuns fantome.

Intre timp, da si de o gagica cu care se vazuse si Jack, printr-o intamplare nefericita, care la randul ei este pasionata de astronomie si are si un soi de jurnal magic.

Il gaseste pe Jack, la puscarie, unde acesta ajunsese dupa ce furase o banca (la propiu), impreuna cu fostul echipaj, ce il parasise intre timp. Dar Jack nu crede in chestii de genul asta, in tridentul lui Poseidon si asa mai departe si nu prea are chef sa-l ajute mai ales cand urmeaza sa fie spanzurat.

Daca e sau nu spanzurat si daca gasesc tridentul, vedeti voi daca va uitati.

Ce pot sa va spun eu, este ca este un film bunicel, dar pe mine nu m-a dat pe spate prea tare. Inceputul m-a enervat la propiu, mi s-a parut prea intunecat. Efectiv nu se distingeau imaginile, mi se pare ca a avut o scapare la capitolul vizual.

Apoi, povestea in sine este draguta, dar parca se cam complica la un moment dat, prea se cunosc toti intre ei. Este insa destul de bine construita, scenariul este destul de ok. Ca efecte…nu mi s-a parut nimic spectaculos.

Per total, este un film ok, insa cam atat. Nu prea m-a entuziasmat si nici nu mi s-a parut din cale afara de amuzant. Au fost cateva scene zambitoare dar cam atat. Nici jocul actoricesc nu m-a dat pe spate.

In concluzie, este un film care se poate vedea, nu e pierdere de timp, nu este insa filmul anului. Daca esti fan, poate sa fii mai entuziasmat ca mine.

5 thoughts on “Pareri filme | Piratii din Caraibe 5 Razbunarea lui Salazar | 2017”

  1. M-am dus pentru efectele speciale din film, recunosc. Nu am urmărit altceva, nici nu cred că e cazul la toată seria….Dar a meritat, în 3D ! În rest, e ceva uşor, ce l-am urmărit şi cu fiul meu de 13 ani.

    1. Inteleg dar pe mine din pacate nici macar astea nu m-au dat pe spate. Ma asteptam sa fie mult mai spectaculos.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *