afis Mowgli – Legenda Junglei 2018

Mowgli – Legenda Junglei 2018 sau cum sa faci un film deprimant

Cartea Junglei este o poveste evergreen cum ar zice americanii, sau o vaca de muls, cum ar zice romanii. Nu degeaba dar exista carti – editii fara numar, exista o gramada de filme, animatii s.a.m.d. Mowgli: Legenda Junglei, film din 2018, este o combinatie intre un film si o animatie. Desigur, exista efectele speciale care au creat animalele, luptele si etc.

Nu prea stiu ce as putea sa zic despre acest film si nu s-a zis nimic. Povestea evident e aceeasi, nu are sens s-o disecam, dar e imposibil sa n-o stii.

sinopsis Mowgli: Legenda Junglei,

Mowgli, copilul ramas singur in padure, crescut de lupi si urat de Sherkhan, tigrul schiop care-l uraste de moarte si vrea sa-l manance.

Copilul creste sub supravegherea lui Baloo si Bagheera si in sanul haitei de lupi dar la un moment dat, nu mai este dorit acolo si o sterge in satul oamenilor.

ochiul critic

Filmul este bine facut, si din punct de vedere al detaliilor este cumva diferit, in sensul ca au incercat sa puna accentul pe anumite aspecte sau anumite bucati de poveste etc. Evident, tehnic este ireprosabil si daca tot le-ai vazut pe celelalte pana mea, te uiti si la asta, nu?

Sunt insa si chestii care nu mi-au placut. Cum ar fi faptul ca este cumva mult prea dramatic, cumva prea trist. Si apoi, nu stiu cine a facut animalele dar sa-i traiasca lui! cred ca uraste tot ce e viu.

Fiecare animal prezent in film este foarte, foarte urat. Si ursul si pantera si tigrul si lupii cu totii sunt cumva rapciugosi, cu muste pe ei, fire de par lipsa de zici ca au vreo boala de piele si tot asa. Nu stiu de ce si-au batut asa joc de ei dar come one man! cine pana mea vrea sa-l vada pe Baloo batran, descompus si deprimat? Eu nu.

Au exagerat de-a binelea la faza asta cu realismul. Eu preferam sa-i vad ca in trecut, puternici si frumosi, nu in halul asta.

Poate in 3D or fi mai smecheri dar ma indoiesc.

Ca sa rezum, e un film pe care il poti vedea dar nu pierzi nimic daca nu-l vezi.


trailer aici


sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *