Pareri filme | Barbati in negru | 1997

cand ai de-a face cu asa ceva… mai bine fugi!!!

Barbati in negru  este un film clasic deja. A aparut in 1997 in regia lui Barry Sonnenfeld si ii are in rolurile principale pe Tommy Lee Jones, Will Smith si Linda Fiorentino.

Este unul dintre cele mai bune filme cu extraterestri asta pentru ca beneficiaza cam de toate lucrurile: scenariu bun, actiune, joc actoricesc bun, actori buni, comedie etc.

In film cunoastem un tanar politist de culoare, un pic bagabont, un pic baietas de cartier. Este foarte ambitios si vrea sa prinda orice infractor, ca atare alearga la propiu foarte mult dupa un tip care-i da de furca. Il prinde totusi si cu ocazia asta cunoaste un tip, imbracat in negru si foarte misterios (daca-mi aduc bine aminte).

Asa ajunge intr-o locatie stric-secreta alaturi de oameni din marina, armata, aviatie, servicii secrete etc. Aici da niste teste fizice si de inteligenta si ii cam face in sange pe toti ceilalti. Este cel mai bun dintre ei si asta il face sa fie angajat alaturi de omul cunoscut mai sus, agentul „K”.

Primeste numele de cod „J” si patrunde intr-o lume pe care nici nu si-o imagina. Este o lume secreta, cea mai secreta agentie ever. Este o agentie ce se ocupa de „imigrari”, dar de imigrarile din univers. Adica monitorizeaza venirea si plecarea extraterestrilor pe Pamant si cam cu ce scop se invart ei pe aici.

J are multe, multe de invatat si despre cum sa se poarte, si despre arme si despre orice altceva. Insa are noroc cu K, acesta este un trainer bun si rabdator.

Dau de necaz insa cand pe pamant vine un extraterestru rau si urat ce vrea sa puna mana pe o galaxie intreaga. Nu stie insa sigur unde este galaxia si cum sa faca rost de ea, dar nu are o problema sa o caute. Daca in cautarea astea mor si cativa oameni si cativa extraterestri cu ei… ghinion.

K si J, se aseaza pe urmele lui si fac apel la toata forta si inteligenta lor pentru a-l opri pe domnul gandac de bucatarie.

Barbatii in negru – film de vazut

Cum ziceam la inceput Barbati in negru  este un film ce trebuie vazut neaparat. Este genul de film relaxant, cu umor si imaginatie, suficient de creativ sa placa tuturor. Poate fi urmarit si cu parintii si cu copii, fara probleme insa merita. La fel si partea a doua, Men in Black II este si acela la fel de bun ca primul.

Exista si o partea a III-a, Men in Black 3, lansat in 2012, dar pe acesta nu l-am vazut (din trailer pare smecher).

Ca de obicei, va invit sa va abonati la blog (dreapta sus) si dati un like si un „see first” pe facebook, pe CineMatol. 

Sursa imagine: captura de ecran trailer youtube

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *