afis jeepers creepers

Jeepers creepers, serie de cosmar

In ultima vreme am tot avut un apetit de alien pentru filmele horror. Jeepers Creepers, este unul din filmele ratate cand eram relativ copil si am zis sa recuperez acum. Ma refer aici la Jeepers creepers 1, pentru ca este vorba despre o serie. Avem 3 filme aparute, in 2001, 2003 si 2017. Nu m-am lamurit inca daca e unul aparut si in 2020 dar aparent se vorbeste si de un al 4-lea.

sinopsis Jeepers creepers

Pe una din soselele Americii, un frate si o sora de varste relativ apropriate, merg acasa. Pe drum, sunt sicanati de un dubios cu un camion ruginit si un numar ciudat la masina.

Cei doi scapa de el si il regasesc mai tarziu, trecand pe langa o casa. Dubiosul pare sa arunce ceva intr-un canal, niste cearseafuri albe legate cu sfoara? Oare ce-o fi in ele?

Asta se intreaba si cei doi, care merg sa verifice ce a aruncat nenea ala in acel asa zis canal. Unul dintre ei afla si pare un pic surprins de rezultat asa ca merg sa anunte politia.

Cine naiba sa-i creada? Pare cam ciudata povestea lor. Cu toate astea… oamenii incearca sa-si faca datoria dar…

Ochiul critic

Filmul cred ca poate fi considerat printre clasicele genului. Asta pentru ca Jeepers Creepers, personajul principal, este unul distinct. Are propia personalitate si propiul modus operandi si poate fi comparat ca valoare sa zicem cu mult mai celebri, Freedy, Jason, Chucky etc.

Este temperat ca violenta si destul de inventiv. Nu se prelungeste deloc intriga, ti-o da un pic de tot pe la nas si in 12 minute de cand a inceput filmul, te trezesti deja in actiune. Suspansul este destul de bine creat si scenele sau mai bine zis decorurile scary, sunt destul de interesante si fresh.

Interesant este si motivul pentru care se intampla toate astea si melodia care si da numele filmului.

Jeepers Creepers este un film dragut dar sincer, nu m-a dat pe spate. Nu m-a plictisit, dar nu m-am simtit deloc impresionat de el. Este un film dragut si cam atat. Anul acesta o sa apara si Jeepers Creepers 3, o sa-l vad, poate imi va placea mai mult de atat.


Trailer aici.


sursa imagini: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *