Decodepot iti personalizeaza casa #p

Indiferent ca stai la casa sau la bloc, locuinta trebuie sa contina propria ta amprenta asupra locului. Orice detaliu adaugat in decorul casei il face sa prinda un anumit contur din ce in ce mai mult. Stilul pe care il abordezi poate reiesi din toate elementele pe care le pozitionezi in locuri strategice prin casa, iar Decodepot este alaturi de tine sa-ti indeplinesti aceste dorinte.

Casa in care locuiesti poate spune mult mai multe lucruri decat crezi. Poate sa te caracterizeze mult mai bine ca o tinuta pe care o alegi intr-o zi sa iesi in oras. Elementele raman mereu si amprenta pe care o pui o poate transforma in camin, nu doar un spatiu gol si rece.

Trick-uri in vederea amenajarii

Probabil unele incaperi ale casei sunt prea mici si iti creeaza o stare neplacuta. Holul, in general, este un spatiu mic, dar care are o utilitate anume si aceea de a lasa geaca si papucii pentru a nu murdari. Totusi exista elemente care se pot gasi la Decodepot.ro care pot crea ideea de marire a camerei.

Unul dintre secrete poate fi realizat cu ajutorul unei oglinzi. Atunci cand pozitionezi o oglinda paralel cu un geam, camera este mult mai luminoasa si creeaza instant ideea de spatiu mult mai mare. Avand in vedere ca lumina de afara bate in oglinda, lumina patrunde in toata camera si efectul mult dorit s-a obtinut. Orice fel de oglinda pentru care optezi poate in deplini acest rol, si pentru idei poti sa vezi aici oglinzi pentru living de la Decodepot.

O oglinda este necesara cam in fiecare spatiul al casei deoarece multa lume se aranjeaza in diferite reflexii cand trece printr-o camera. Asadar, de ce sa nu pui chiar o oglinda de care sa beneficieze oricine care vrea sa aseze la loc o suvita rebela de par sau sa isi stearga rimelul curs de sub ochi.

Atmosfera relaxanta

Deseori lumea pleaca in weekend la padure pentru a se deconecta de agitatia si fumul din oras. Totusi, in timpul saptamanii poti beneficia o stare relaxanta chiar la tine acasa daca schimbi aerul din casa si atmosfera merge in directia de zen, care poate ajuta productivitatea in tot ceea ce faci.

Cei de la Decodepot pun la dispozitie categoria de aromaterapie unde se pot gasi lumanari parfumate, betisoare sau ceara parfumata de diferite arome care schimba nu doar mirosul din casa, ci aduce si buna dispozitie. Un mediu placut reda si o  stare la fel, cu o minte relaxata.

Pentru a vizualiza toata gama de care dispun cei de la Decodepot puteti accesa site-ul sau ii puteti contacta la numarul de telefon 0771 079 952 sau la adresa de e-mail [email protected] pentru orice nelamurire sau plasare de comanda.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *