afis film intors pe dos animatie 2015

Intors pe dos | Animatie 2015

Ce se intampla in capul fiecaruia si cine e la butoane? De mii de ani se chinuie oamenii sa afle. Ar trebui sa vada Intors pe dos si s-ar lamuri rapid despre ce este vorba si cine conduce.

afis film intors pe dos 2015

Sinopsis Intors pe dos | animatie 2015

Riley, este o tanara fata de vreo maxim 12-13 ani, o fetita vesela, ce-si iubeste prietenii, parintii si hockey-ul. Locuieste in Minnesota si este mai mereu bucuroasa. Din pacate pentru ea, familia ei este nevoita sa se mute in San Francisco si cam acolo se schimba viata ei.

Practic, Riley se confrunta cu problemele pe care le-ar avea orice copil de varsta ei, dificultati de adaptare, pierderea vechilor prieteni etc.

Dintr-un copil fericit se transforma in unul nici macar trist ci in unul apatic. Asta pentru ca Bucuria (ca bomboanele) si Tristetea, cele doua emotii „principale” dispar. Practic, o vreme dispar din eroare din creier si ajung undeva prin restul memoriei.

Celelalte emotii, Frica, Furia si Dezgustul sunt cam moarte fara cele doua principale si nu reusesc sa o redreseze pe Riley, in ciuda faptului ca toti isi doresc ca Riley sa fie fericita.

Bucuria si Tristetea, pornesc un drum lung si aventuros inapoi spre creierul lui Riley, este foarte important sa o salveze. Pe drum, au tot felul de aventuri, afla ce se intampla cu unele amintiri, se intalnesc cu prietenul imaginar al lui Riley s.a.m.d. Invata de altfel si cum functioneaza creierul, cum este compartimentat si tot asa.

Ochiul critic Intors pe dos

Intors pe dos este un film dragut, o animatie interesanta, bine facuta si bine regizata cu o poveste frumoasa in spate. Mi-a placut povestea desi a fost un pic cam girlish si mi-a placut si modul cum a fost animata, cu decoruri frumoase si chestii tari. Nu mi s-a parut deloc un film cliseic, ci un scenariu fresh.

Jocul actorilor mi s-a parut si el smecher, erau de acolo, parca erau intr-adevar personajele.

Per total, este o animatie draguta pe care v-o recomand, o animatie pentru toata familia si pentru cei mici si pentru cei mari.

Si ce mi se pare mai interesant este ca are cumva la baza o poveste reala. Citesc o carte pe tema vointei si din ea reiese cam ce apare in film, faptul ca in creierul nostru sunt mai multe persoane  care se lupta pentru orice actiune facem noi. Adica, vointa, rationalul se lupta cu emotiile.


sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *