horoscopul e real

Horoscopul e real doar daca tu crezi in el

horoscopul e real

Horoscopul, o rubrica nemuritoare (din pacate), pe care unii oameni o urmaresc doar pentru a se minti singuri. Este probabil bazat pe nevoia oamenilor de a vedea o luminita la capatul tunelului.

Nu inteleg insa de ce oamenii isi pierd timpul cu asa ceva si nu vor sa inteleaga un mecanism destul de simplu.

Din cand in cand, monitorizez cautarile google, sunt curios ce mai este in trend. Din cate am vazut, cautarile cu privire la horoscop sunt la loc de cinste. Cred ca din sapte zile, trei zile pe saptamana pac, cautarile despre horoscopul din ziua nu stiu care insumneaza cel putin 1.000 de cautari.

Atentie, ca eu vorbesc aici doar de cei care cauta pe google. Nu mai zic de cei care citesc prin ziare, nu mai zic de cei care se uita la televizor, dimineata la stiu eu ce canal.

S-a intamplat exact cum au zis la horoscop!

Wtf? De ce naiba e asa important horoscopul pentru tine? Inca mai crede cineva in asa ceva? E o mare porcarie. Nu exista nici o sansa ca cineva sa-ti prevada viitorul pentru o zi anume. Ba mai mult, eu cred ca nu face altceva decat sa-ti influenteze ziua.

Horoscopul doar iti influenteaza ziua!

In ce sens? Pai e simplu si e vorba de subconstient. Pur si simplu te uiti la horoscop, sau citesti si afli ca in ziua respectiva iti merge ca dracu’. Asta in timp ce-ti pui chilotii, sutienul si diferenta (puteam sa folosesc “te imbraci” dar nu mai era asa fun). Daca tu chiar crezi in acea chestie numita horoscop…lm se intampla o chestie foarte simpla asemanatoare efectului placebo si anume te ingrijorezi by default. Da, te ingrijorezi fie si doar un pic.

Samanta aceea de ingrijorare iti ramane in subconstient care incepe sa lucreze deja. De ce? Fiindca el considera ca e cea mai arzatoare dorinta a ta, asta pentru ca te gandesti intens si incepe si frica, deci emotiile.

Evident gandind asa vei primi exact chestia la care te gandesti, asa ca vei avea o zi de turkish delikt. Doar ca asta te va face sa crezi in horoscop si uite asa vei intra intr-o bula vicioasa.

Cand vei ajunge tu acasa si-ti vei da jos sutienul si chilotii (stiu, puteam folosi “te vei dezbraca” dar nu mai era asa fun) o sa te gandesti la ce s-a intamplat in ziua aceea si vei avea un moment de profunzime cand vei spune “asa e ba, au zis aia ca o sa am o zi de doi lei, o zi de doi lei am avut!, e real horoscopul!”.

Si vei fi convins/convinsa de asta, tampenie pe care o vei impartasi si celorlalti. Vei omite evident sa le spui ca de fapt ti-ai facut-o singur. Lasa horoscopul si gaseste altceva de facut.

Horoscopul e real doar daca tu crezi in el.

Se va schimba ceva in bine doar daca vei schimba ceva, doar daca vei depune eforturi suplimentare si mai intense. Asa ca nu mai fi gura-casca la horoscop si lasa mizeriile astea. O buna parte dintre horoscopisti nici nu sunt astrologi sau ceva, sunt doar reprofilati si le scot din burta in functie de cat de rau sau de bine dispusi sunt ei in ziua aia.

Daca nu ma crezi, cauta pe net, sunt fosti ziaristi care au explicat exact cum procedau si n-aveau nici un fel de pregatire in domeniu.

2 thoughts on “Horoscopul e real doar daca tu crezi in el”

  1. Larisa Mustata

    Consider ca horoscopul este un element pe care oamenii il folosesc cand mentioneaza lucruri bune despre ei.

    1. Ai dreptate, dar mi se pare trist daca X are nevoie de chestii din astea. Adica nu stiu, mi se pare ca e acolo o disperare ascunsa care ar trebui investigata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *