Film cu inselatorii – Noua regine | 2000

Noua regine cand auzi un asemenea titlu te astepti la ceva de actiune, fantastic sau ceva medieval. In nici un caz nu cred ca te astepti la un film cu inselatorii.

Sper sa nu-l vada cei aflati in posturi cheie in conducerea tarii ca s-ar putea sa le vina idei… noi. In regia lui Fabian Bielinsky si cu actori ca Ricardo Darin, Gaston Pauls si Leticia Bredice (de care m-am indragostit), Noua regine, este un film caruia ar fi bine sa-i acorzi incredere.

#sinopsis Noua regine – Film cu inselatorii

In lumea moderna poti sa faci bani in multe feluri. Unul din aceste feluri presupune sa pacalesti fraierii. Este si asta o meserie veche de cand lumea si o metoda perfect valabila, tine doar de tine daca o aplici sau nu.

De aceeasi parere sunt si Marcos si Juan, ambii o practica. Marcos este insa mai batran si mai experimentat in meserie, in timp ce Juan este incepator. Acesta din urma face niste manevre intr-un magazin dar Marcos se prinde de schema si il face de bani pe Juan la randul sau.

Diferenta de varsta este probabil de vreo 15-20 de ani intre ei si cumva relatia dintre ei este cea dintre un vulpoi batran si unul tanar, clasicul raport mester-ucenic. Mai de voie mai de nevoie, impreuna intra intr-o afacere ce ar fi trebuit sa le aduca retragerea din “meserie”. Pana sa o duca la capat, intampina insa o gramada de probleme si au o gramada de obstacole de sarit.

Ca sa faci bani, ai nevoie de mai multi bani si asta o afla si cei doi, pe pielea lor.

#ochiul critic

Este un film mindfuck, ce creeaza o foarte misto stare de tensiune si suspans pe tot parcursul lui. Are de asemenea o multime de suisuri si coborasuri, ca un roller-coaster si o gramada de twist-uri.

Tot ce vezi in filmul asta nu este real, pentru ca nimic nu dispare, totul se schimba. Firul epic se schimba de cateva ori iar filmul este un captivant, ce tre prinde rapid si te tine pe scaun. Vrei sa vezi ce se intampla mai departe. In ultima vreme, e printre putinele filme care mi-aui dat un asemenea sentiment.

 

Twist-urile sunt numeroase dar nu prea excesiv de multe, suficiente cat sa faca filmul interesant. Inclusiv in ultimele 10 minute sunt 4-5, twist-uri si finalul este absolut grandios, eu nu m-am asteptat nici o clipa. Am ramas cu gura cascata, recunosc.

Jocul actoricesc se ridica si el la inaltime, actorii principali au fete de pungasi sadea si sunt credibili pentru un film cu inselatorii. Nici macar nu-i judeci pentru ca pare ca fac asta natural, dintotdeauna si ca e vorba doar de business.

Daca vrei sa vezi un film cu inselatorii, daca vrei sa vezi un film bun, cu actiune, drama si umor in acelasi timp, te invit sa te uiti la Noua regine, merita.

Sursa imagine: captura de ecran trailer youtube

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *