desen creion smiley face

Desene in creion, smiley face

Am  zis ca ar fi momentul sa mai punctam si la categoria: desene in creion. Bine, ma refer aici la postat pentru ca de obicei nu postez nimic la „cald” ci mult mai tarziu dupa concepere. Am luat aceasta decizie din cauza faptului ca sunt de parere ca in general acel entuziasm ce te ajuta sa creezi ceva (orice) poate sa dauneze pe moment.

Desen smiley face

De ceva vreme incoace cum am scris intr-un post anterior mi-am redescoperit o pasiune din copilarie si anume desenatul. Ca atare am zis ca nu strica sa incerc cateva desene in creion. O fac in primul rand pentru ca ma relaxeaza teribil de mult si am nevoie de asta. Pe unele le impart si cu voi, evident pe cele care imi plac mie mai mult.

Pentru astazi, avem o imagine simpla dar care surprinde binisor zic eu un sentiment de pace cumva. Este un desen facut dupa o poza cu o fetita africana cu un zambet genial de frumos. Mi-a placut atat de mult poza incat am incercat sa o reproduc, in speranta ca pot capta acel vibe al imaginii. Imi place sa-mi numerotez si datez incercarile si schita atasata nu face exceptie. De asemenea imi place sa le aloc si cate un nume. Pentru desenul prezent am ales un nume cliseic si anume „Smiley face” dar mi se pare ca se potriveste foarte bine cu desenul in sine, sau ma rog, daca nu cu schita mea cel putin cu poza originala.

Daca mi-a iesit sau nu, voi decideti. Nu sunt un portretist, de altfel nici nu-mi doresc sa devin pentru ca mi se pare ca ar fi necesara prea multa munca, mult prea multa pentru cat as fi eu dispus sa investesc.

desen creion smiley face

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *