Bani, SEO, blogging, Romania, interesante, inovative, content writing | #infrascurte 3

Continuam seria de infrascurte, gasesc tot mai multe chestii interesante si asta ma bucura.

#bani Pe start-up am gasit o recenzie foarte misto despre o carte de dezvoltare personala cu privire la finante. Poate nu esti genul care sa citesti carti de genul asta, nici eu nu eram. Am inceput totusi sa citesc asa ceva acum vreo doi ani si nu regret nici un moment. An invatat chestii misto.

Cand e vorba de finante, ma consider complet needucat. Sunt genul de om care-si face salariul praf si nu stie pe ce. M-am decis sa aflu asa ca am inceput cu o aplicatie care sa ma ajute sa vad mai intai cheltuielile, sa vad pe ce cheltui banii. In paralel, am nevoie insa si de un plan, sa stiu cum sa ma organizez.

Pe langa asta, va mai recomand si Secretele mintii de milionar

Money Secrets

#SEO #blogging Asta este pentru bloggeri. Exista un blogger care lucreaza in publicitate (sper ca am retinut bine) suficient de dragut sa-si rupa din timp si sa faca un ditamai articolul cu termeni ce tin de blogging si SEO. E de salvat si de revenit la el cand gasesti termeni pe care nu ii intelegi.

Dictionar de termeni din online, SEO si Social Media

#blogging Ramanem la blogging si trecem de data asta la un articol foarte interesant cu privire la folosirea si optimizarea imaginilor folosite in articole. Ideea de baza este ca nu ar trebui deloc sa neglijam asta, pentru ca circa 25% din cautarile pe google sunt imagini. Ca procent pare putin dar daca-l aplici la totalul cautarilor de imagini pe google zilnic… iti cam schimbi parerea.

De asemenea, tot de aici inveti ca nu prea e ok sa pui imagini de 3mb dimensiune daca nu vrei sa-ti crape site-ul sau sa plece userul plictisit si enervat de viteza mizerabila de incarcare.

7 Useful Image Optimization Tips For Your E-commerce Store

#romania Mie imi plac paleontologia, istoria si antropologia. La nivel de amator, desigur, nu am studii in domeniu. Mi s-a parut interesant articolul asta care ne vorbeste despre oamenii care au locuit pe teritoriul Romaniei, din ce perioada dateaza primele fosile etc.

Haz de necaz, „Cercetătorii au analizat ADN-ul dintr-o mandibulă cu vârsta cuprinsă între 37.000 si 42.000 de ani din Peştera cu Oase din România şi au descoperit că 6-9 % din genomul acestui individ provine de la Neandertalieni, mai mult decât la orice alt om al carui ADN a fost secvenţiat până în prezent“ oare de ce nu ma mira ca pe teritoriul Romaniei s-a descoperit asta?

Cine au fost primii locuitori de pe teritoriul actual al României

#inovative Uite aici, ce fac islandezii. Tara mica de tot, fara armata insa cu o rata a criminalitatii foarte mica si o duc foarte bine. Sunt foarte indreptati catre sanatate, viata lunga si decenta samd.

Tot ei au inventat o foarte tare trecere de pietoni. Ce e asa de speciala? E 3D boss, got it? 😉

Treceri de pietoni 3D

# contentwriting Un filmulet interesant despre cum sa scrii un eseu/articol etc. Te invata chestii de la cum sa gasesti informatia pana la cum sa o structurezi. Unul dintre cele mai interesante sfaturi este ca mai intai sa scrii ce stii despre acel subiect si abia apoi sa faci research. Mi se pare interesant, eu l-am aplicat fara sa-mi dau seama.

Cam atat pana data viitoare, daca vrei mai multe info pe un subiect anume atunci vezi sub articol, te ajuta tag-urile.


Sursa imagini: pexels.com, colaj facut de mine

2 thoughts on “Bani, SEO, blogging, Romania, interesante, inovative, content writing | #infrascurte 3”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *