triplul mister grigore-beuran-coperta

Triplul Mister – Grigore Beuran

Salut. N-am mai postat cam de multisor. Ma rog, am postat chestii de prin vector graphics dar nu ce postez de obicei. N-am prea avut timp, a fost aiurea rau la job. Daca n-am avut timp, am stat rau si cu cheful. Am luat o pauza insa m-am intors va place sau nu. 🙂 Si ca atare, astazi vorbim despre „Triplul Mister” o carte scrisa de Grigore Beuran.

triplul mister grigore-beuran-coperta

Sinopsis Triplul Mister

Pai ce sa zic, este o carte politista, ce a aparut undeva in 1974. Este o carte atipica ce ar fi putut fi mult mai smechera de atat insa… nu prea a reusit. Ma rog, cartea ne prezinta activitatea unui scriitor/ziarist pe vremea tovarasului.

Nea Grigore, cum i zic cei mai tineri este insarcinat de directorul ziarului sa mearga impreuna cu o echipa de politisti intr-un sat, unde trebuie sa investigheze o crima. Echipa de politisti insa… este mai speciala fiindca sa zic asa, sunt polististii lui.

Este genul de carte unde daca vorbesti prea mult, cam strici toata faza, devii spoiler. Iar o carte politista cu spoilere… nu face doi bani. Ma voi abtine asadar sa zic mai multe de atat.

Pot doar sa zic ca are o idee originala cartea, insa destul de prost pusa in practica. Cineva atent, se poate prinde de la inceput cine e criminalul, cum s-ar spune.

Cu toate astea, nu e o carte asa rea de citit insa nici foarte buna. I-as da undeva la un 6 cred pe o scara de la 1 la 10. De plictiseala, sau in metrou in drum spre munca, merita sa citesti cateva pagini. In orice caz nu strica insa nu este genul de carte care sa-mi rupa fasul cum s-ar spune.

Daca nu va place insa, va las cu recenzii carti, zic eu ca gasiti acolo destule carti mai bune. Nu uitati sa va abonati (dreapta sus) si sa ma ajutati cu un share daca ati gasiti pe aici ceva sa va placa. Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *