-The_Viking_Queen-_(1967)

The Viking Queen | Film 1967

Salve. Azi vorbim despre un film vechi, am terminat-o momentan cu noutatile, in sensul ca nu am mai vazut asa filme noi. Vorbim ca atare despre un film din 1967, pe numele lui „The Viking Queen”.

-The_Viking_Queen-_(1967)
https://en.wikipedia.org

Filmul l-am gasit ca de obicei dupa poster, mi s-a parut smecher tare si am zis sa vad si filmul. Nu pot sa zic ca a fost cea mai proasta idee din viata mea, dar nici cea mai buna, cu siguranta. Am zis sa nu postez pe aici filme proaste, ca mai am parte din cand in cand pe de alta parte am zis ca poate e mai bine sa am si recenzii mai slabe, sa nu-si mai piarda si altii timpul.

Despre film.

Cum ziceam, mi-a placut posterul si am crezut ca filmul e smecher. Apoi, sunt fan al filmelor cu vikingi, gasiti in „filme cu vikingi” alte filme recenzate de mine cu aceeasi tematica dar mai bune. O regina razboinica cum ar fi cazul de fata mi s-a parut o idee buna. Aaaaa… teapa. Nu intru in detalii, va las cu notitele de atunci, luat „la cald” (l-am vazut acum vreo cateva luni).

Sinopsis „The Viking Queen”

Tocmai am terminat de vizionat filmul. Merita urmarit? Asa si asa. Povestea in sine este draguta, parea o idee interesanta. Nu stiu de ce au ales numele de „The Viking Queen”, poate pentru publicitate pentru ca actiunea are loc in Britannia nici o treaba cu vikingii.

Distributia este ok si jocul actoricesc destul de bun, scenariul insa lasa de dorit, scartaie. Mi se pare ca filmul sufera grav la capitolul realism. Salina si surorile ei devin din printese luptatoare peste noapte, conduc o armata in lupta impotriva romanilor asa, fara pic de pregatire si nu numai ca o conduc chiar se afla in fruntea atacului; fac ravagii cu niste care din alea in armata romanilor trec printre ei precum corporatistii pe rosu si nu patesc nimic, a doua oara insa cand fac faza asta se prind fraierii de romani si le omoara rapid pe doua din ele, ba mai apar si niste santuri in care se impiedica caii, Dumnezeu stie de unde le-au scos si pe alea si lista poate continua.

the viking queen carita jarvinen
https://ro.pinterest.com/pin/444730531932492425/

Merge urmarit de plictiseala dar fara asteptari prea mari. Carita Jarvinen insa in rolul de printesa razboinica… mmmmm, suna bine. 🙂

Inchei aici recenzia de azi si va invit prin recenzii filme pentru alte filme, mai noi si mai vechi.

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *