Servicii tipografice de la Rainer Presss – tu stii ce sa alegi?#p

Atunci cand ai nevoie de servicii de tiparire ajungi ca un necunoscator in fata celui cate intreaba ce alegi intre tipar offset sau digital. Denumirile nu sunt cunoscute, pana cand nu te intalnesti cu nevoia. Deci, sa lamurim.

Tiparul offset

Exista de mai bine de un secol. Este folosit pentru a tipari reviste sau ziare, brosuri sau carti, mai tot ce tine de printurile comerciale. Daca ai ajuns aici cu gandul sa imprimi unul din aceste tipuri de materiale, atunci in mod clar mergi pe varianta de tipar offset.

Tipar digital

Putem vorbi aici de un procedeu mai simplificat. Acesta a aparut odata cu progresul tehnologic. Pare chiar destul de greu sa faci diferenta intre aceste doua metode, poate doar un ochi expert vede diferenta de calitate la print. Totusi, exista si alte avantaje versus dezavantaje aici.

Viteza de executie – daca la tiparul digital exista acest avantaj, trebuie spus inca sa nu vei dori sa compromiti calitatea in detrimentul rapiditatii. Sau depinde si de alti factori.

La tipar digital de regula primesti recomandarea da a printa cantitati mici sau mijlocii, costurile fiind mai accesibile.

Totusi ramane de calitate superioara materialul printat cu tipar offset. Daca ai cantitati mari, cu atat mai bine, caci si costurile vor fi mai optimizate.

Calitatea si claritatea materialelor printate

In momentul in care decizi sa printezi un material faci mai mult decat sa pui pe hartie o culoare si un desen. Este vorba de calitatea cu care te prezinti mai departe, poate chiar in fata clientilor tai. Daca ai materiale publicitare spre exemplu, trebuie sa te gandesti ca ceea ce inmanezi nu este doar o brosura de prezentare, este chiar cartea de vizita a afacerii tale, este ceea ce indirect spune despre calitatea serviciilor sau produselor pe care le oferi.

Calitatea printului, a culorilor, claritatea in tot ceea ce inseamna detaliile de imprimare sunt aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi tipografia cu care sa colaborezi. Descopera Rainer Press. Aici vei gasi servicii si produse tipografice precum cele de grafica si design, tipografie offset, digitala, legatorie printre altele. Aici este solutia ta daca doresti sa printezi flyere, brosuri sau reviste, carti de vizita si nu numai.

Cu Rainer Press castigi un aliat al afacerii tale, pentru ca prin ceea ce alegi sa printezi este imaginea ta, a afacerii tale, a produselor pe care le oferi. Descopera oferta de printare de la Rainer Press, din pagina oficiala.

Contact:

0758.281.285

[email protected]

Boistea, Neamt

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *