om lapon omora o foca-horz

Om lapon si camera de tara

Salve. Nu stiu de ce, dar azi am avut chef sa postez doua desene. Nici macar n-au legatura, au doar ghinionul sa zic asa sa le fi facut unul dupa altul si din cauza asta le-am si postat cred. Sunt doua desene care imi plac luate separat dar care nu stiu, nu am vazut eu sa aiba ceva special ca sa le postez separat.

om lapon omora o foca
infrasunete.eu

Primul desen, a primit numele de „Om lapon” pentru ca asta si reprezinta. Este o ilustratie de pe coperta unei carti vechi si mi-a placut mie mult. Reprezinta evident un lapon la vanatoare, gen a iesit la Mc. Mi-a placut desenul, mi-a placut complexitatea lui, atmosfera etc.

desen camera de tara
infrasunete.eu

Al doilea desen, este unul neaos, romanesc. Pentru acesta m-am inspirat dintr-o sursa veche. Este vorba despre o coperta daca nu ma insel, a unei reviste a Oficiului roman de turism sau ceva de genul, aparuta undeva prin 1973. Este o revista care mi-a placut mult de tot, ilustrata foarte misto, simplu dar suficient de relevant. Probabil o sa merg intr-o zi sa fac rost de toate de la biblioteca, sunt convins ca sunt surse foarte bune de inspiratie.

Nu uitati de un share daca v-a placut si de asemenea, nu uitati sa dati cate stelute considerati voi acestui articol (stanga jos).

Cam aici incheiem, daca aveti chef de alte desene, atunci va astept pe aici sau pe flickr.

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *