Urasc lunea muncitoare

lunea e o zi proasta

Lunea e cea mai proasta zi… lunea nici iarba nu creste… lunea e de !#*at! Lunea e ok cata vreme nu te duci la munca sau lunea e ok daca te duci la munca si iti place ce faci.

Adevarul asta este, nu ziua in sine este problema ci ce faci in ziua respectiva. Astazi este luni si desi e adevarat, nu dau din coada de fericire, nu am nici starea aceea proasta pe care o experimentez in zilele cand merg la job.

Lunea e o zi proasta!

Nu, nu lunea e problema. Lunea e o zi proasta daca mergi la munca si nu esti ok cu asta.  Pentru mine de exemplu, astazi e ok pentru simplul motiv ca stiu ca nu merg la serviciu si asta ma face sa fiu ok. Suficient de ok si de linistit cat sa vreau sa-mi vad cu bucurie de blog-uri si ce mai am de facut.

Vremea ma ajuta si ea, este suficient de placut afara sa pot sta cu geamul deschis la ora asta, ceea ce nu prea s-a intamplat pana acum, cel putin de vreo doua saptamani incoace.

O piesa buna in boxe si-i dam drumul la treaba. Las articolul aici ca sa-mi aduca aminte pe viitor despre ce e de facut.

La tine cum e, simti diferenta dintre o luni obisnuita si o luni muncitoare?

https://www.youtube.com/watch?v=f5u3L9546KU

4 thoughts on “Urasc lunea muncitoare”

  1. clar, lunea la munca e catastrofa! si eu am azi liber, dar maine muncesc, din pacate. totusi, lunea acasa e ca o zi de semi-toamna. si cam asa e si vremea de afara… un pic innota, cu vant…s-a mai racorit si-n casa!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *