la cafeneaua lui tabaki coperta

La cafeneaua lui Tabaki

Salve. Azi vorbim din nou de o carte, insa nu va fi o carte politista ca ultima data. O sa vorbim despre o carte interesanta ce poarta numele de „La cafeneaua lui Tabaki”. Am apreciat maxim fontul folosit pentru coperta, mi-a placut mult.

la cafeneaua lui tabaki coperta

Sinopsis „La cafeneaua lui Tabaki”

Cartea prezentata astazi este interesanta insa atipica oarecum. Este scrisa de un scriitor grec, Kostas Valetas. Marturisesc ca n-am auzit in viata mea de el si ca abia acum, am constientizat acest lucru. Eu aveam impresia ca este scrisa de un scriitor roman si de asta ma si miram un pic ca actiunea din carte nu are loc la noi.

In fine, sa trecem peste. Cartea, am gasit-o in biblioteca parintilor si m-am apucat sa o citesc. Mi-a placut si mi-a adus aminte de o carte romaneasca de data asta si anume „Hanul Ancutei„.

De ce? Pentru ca este o culegere de povesti, de intamplari, de fabule cum vreti sa le spuneti. Nici o povestire nu seamana una cu alta si nu au loc in acelasi decor. Totul se schimba. Sunt povesti de viata, unele de o pagina si atat, altele de cateva pagini bune.

Sunt povesti frumoase, interesante ce dau culoare vietii. Mi-au placut cel putin la o parte din ele faptul ca aveau un final spectaculos, de genul twist. Practic, te duce pana intr-un loc si apoi te intoarce ca la Ploiesti.

Cam atat si despre aceasta carte, daca nu v-a placut va invit prin „Recenzii carti” sigur gasiti pe acolo ceva. De asemenea, va invit sa va abonati (dreapta sus) si sa ma ajutati cu un share. Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *