Johnny Test Logo

Instrumentale hip-hop – Johnny Test

Johnny Test LogoSalve,

Revin cu ceva nou, dar de fapt doar intrarea aici pe blog e noua pentru ca materialul in sine are cam un an de zile. Imi fac curat prin blog si mai nou m-am apucat sa-mi curat/updatez/”linkez” posturile de prin social media, de pe anumite site-uri precum soundcloud.

Sunt ca atare vreo doua beaturi pe care le am pe youtube, dar care nu apar aici pe blog, nu stiu de ce (ori nu le-am pus din start, ori au disparut cand am transferat continutul de pe celalat blog  cu host gratuit pe cel de fata).

In teorie, n-ar trebui sa le pun pentru ca sunt facute chiar cand eram la inceput si bajbaiam. In practica, sunt tot eu, cel de acum un an asa ca le voi pune aici.

Dar sa zic cate ceva si despre beaturi in sine. Cam acum un an am inceput sa ma joc cu „theme song-urile” de la cateva seriale de animatie ce mi-au placut mult. Printre primele, se numara si un beat facut cu sample din „Johnny Test”. Sunt doua beaturi ( sau mult mai corect „loop-uri”)  facute cu acelasi sample. Diferenta consta in faptul ca in unul din ele este facut „manual”, iar in celalat am taiat si automatizat sample-ul printr-un program de programat tobele (Guru daca va spune ceva).

Cam atat, beaturile mai jos evident si

Sanatio!

 

https://www.youtube.com/watch?v=OTmYsuOogwg

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *