Hellboy 2019

Hellboy 2019, un film cu toti dracii

Nu mai stiu cand am vazut primul Hellboy, s-ar putea chiar in 2004, cand a aparut. Mi-a placut inca de atunci. Are la baza un comic book din cate stiu eu. Mie mi-a placut ca este vorba de un super erou atipic, jumatate demon, jumatate om. Vazusem si a doua parte, cea din 2008 si cand l-am gasit intamplator pe Netflix clar, nu aveam cum sa-l ratez.

sinopsis Hellboy 2019

Hellboy, il stim, e un tip morocanos, care are de discutat cu tot felul de monstri si dubiosi. De data asta, se complica treburile mai rau decat de obicei. Asta pentru ca in Anglia, au aparut niste uriasi si un jumate porc, jumate dubios care distruge tot ce prinde in cale. E un soi de stramos al vikingilor, pentru ca distruge in special manastiri sa zicem asa, are el un scop ascuns.

Eroul nostru ajunge in Anglia, unde este cat pe ce sa fie capacit de o societate secreta. Asta pentru ca toata lumea spune ca el… va distruge lumea. Huh? Pai parca era baiat de treaba, nu?

Lucrurile se complica mult. Apare numele unei vrajitoare moarta dar nemuritoare, Nimue dar si celebrii Merlin si Arthur. Iar Hellboy tot nu stie… salveaza sau distruge lumea?

ochiul critic Hellboy 2019

La prima vedere poate pare o ciorba cu multe subiecte amestecate. Este o ciorba dar una bine gatita. A mers in niste directii la care nu ma asteptam si desi a avut multe twist-uri, a fost ok. Au avut grija sa nu fie prea mult si sa ramana cat sa fie interesant.

Pe mine m-a prins, mai ales ca fan al francizei. Mi s-a parut un film bun, foarte bine facut si captivant. M-a prins de la inceput pana la sfarsit, mi-a placut cam tot la el.

O singura chestie am de reprosat… lumina. Inteleg frate, cand e vorba de horror-uri sau filme dark, cat mai mult negru te baga in starea aia. Insa mie mi se pare ca e prea mult. M-am uitat pe Netflix – deci la calitate buna, nu e ca si cum l-am descarcat cine stie de pe unde, filmat in sala. Au fost destule scene cand m-am chiorat, sa-mi dau seama ce naiba se intampla acolo.

Incolo, il recomand din toate punctele de vedere, mie mi-a placut mult.


Trailer aici


sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *