poster film personaj metropolis

Filme februarie 2016

Salve. Dupa filme ianuarie 2016 am zis sa continui seria evident, cu filme februarie 2016. Nu prea sunt multe de spus, doar ca am trecut prin filmele ce urmeaza sa apara si m-am oprit asupra celor de mai jos, sau cel putin acestea m-au atras pe mine, deci…

artwork camera filmat filme februarie 2016
https://pixabay.com

Filme Februarie 2016

Hail, Caesar! | Comedie

Se anunta a fi o comedie buna in spatele careia stau tot oamenii care au creat „The big Lebovski, Fargo ” etc. De asemenea, in prim-plan apare si Scarlett Johansson si Channing Tatum.

Un „baiatul bun la toate” ce are ca sarcini sa rezolve problemele unui studio cinematografic primeste o provocare prin disparitia uneia dintre vedetele studiolui. Asta il face sa isi duca „arta” la alt nivel pentru ca este cu totul o alta situatie decat cele cu care este el obisnuit.

Deadpool | Actiune

Despre acest film am mai scris pe blog, in decembrie. Este un film pe care il astept cu mare drag mi se pare ca are mare potential. Imi place Ryan Reynolds si imi plac si filmele cu super-eroi daca sunt bine facute. Ca atare, filmul asta n-are de ce sa lipseasca din playlist-ul meu.

How to Be Single | Comedie

Cred ca si despre filmul asta am scris aici, mi se pare caterinca. Filme despre barbati care se consoleaza dupa o relatie, isi fac de cap etc. au mai fost cu duiumul. Cred ca asta este printre putinele filme de acest gen dar cu femei in prim-plan. Este un film in care o tipa mai plina de viata, o invata pe o alta tipa proaspat iesita dintr-o relatie cum sa se distreze.

Race | 2016

Un film autobiografic, o drama de asemenea si un film patriot, toate in unul singur. Prevad un film de succes ce va face valva, mai ales pe teritoriul U.S.A, cel putin lor o sa le placa cu siguranta.

Filmul este despre Jesse Owens, atlet de culoare ce a castigat in 1936 Olimpiada. Este cunoscut pentru un gest celebru, un pumn inmanusat ridicat in sus in semn de sustinere pentru opresiunile la care erau supusi cei din rasa sa.

Ben-Hur | Drama

Tot in februarie se presupune ca apare si Ben-Hur, remake-ul cu numarul trei deja. Din ce am vazut pe IMDB ma indoiesc ca apare totusi in februarie, n-am gasit nici macar un trailer. Eu l-am vazut pe cel din ’52 (parca) deci nu cred ca o sa ma uit, stiu despre ce este vorba. Ma intereseaza insa ca idee, sa vad ce e diferit (pe langa efecte and shit). Trailer n-am gasit, doar niste poze din back-stage puse cap la cap de cineva.

Cam astea ar fi filmele ce mi-au atras mie atentia pentru februarie. Mai sunt vreo doua filme horror pe langa astea dar nu prea mi-au facut cu ochiul, momentan cel putin n-am chef de horror-uri. Alte filme februarie 2016, gasiti pe IMDB, daca rasfoiti aceasta lista. De asemenea si Cinemagia are un astfel de articol.

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *