femeie frumoasa face baie

Poze animate

Salve. Am revenit cu un articol din clasa „poze animate”. Ca de obicei sunt cateva gif-uri realizate de mine cu materiale de prin diferite filme ce mi-au picat in vizor de-a lungul timpului. Dar v-am adus aici sa va uitati la aceste poze animate nu sa va tin de vorba deci…

Poze animate

printesa langa rug funerar

Prima imagine este cel putin ciudata daca nu un pic sinistra, poate fi considerata si demna in acelasi timp. O am dintr-un film ce poarta numele „The Viking Queen” de prin anii 60 film nu prea bun insa.

ac vitezometru peste limita

O alta poza animata care mi-a placut, poate ar fi mai potrivita insa pentru o zi torida de vara dar cred ca mai avem destul de asteptat pana atunci. Ca si o parte din gif-urile de aici face parte din acelasi film si cred ca tot n-am terminat cu el.

femeie amazoana bate gongul

Si aceasta bucata este dintr-un film mai vechi, ceva cu nista tantalai si niste amazoane. Sursa buna de gif-uri, film nu prea bun in schimb.

femeie frumoasa face baie

Era si cazul sa postez un o poza animata ceva mai sexy, cu o frumoasa fata ce face o baie mica.

gif despre luna plina

Din acelasi film (cred) vine si gif-ul de mai jos, cu o luna ce se mareste si creste vazand cu ochii.

Cred ca sunt destule poze animate pentru vineri seara, ca atare pana maine cand o sa propun niste filme ca la Oscar, va doresc o noapte linistita sau agitata, dupa gusturile voastre!

4 thoughts on “Poze animate”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *