Da, hai sa iesim? Cand? Deceniul asta???? Nu pot, esti nebun?

Inainte de a incepe sa amestec cuvintele intr-un mod spurcat care sa-mi transmita emotiile negative pe care le resimt puternic in acest moment, trebuie sa incep cu un disclaimer.

Imi cer scuze albinelor pentru ca le-am folosit pentru acest articol. Albinele chiar sunt utile si nu au probleme cu iesirile in grup. Daca te ataca una, e belita, tot stupul e pe tine. Nu o sa auzi ca stai asa, ca nu pot, ca trebuie sa ma duc s-o frec pe regina, ca stai asa, ca trebuie mai intai sa ma duc sa-mi dau acul cu oja si apoi sa te intep pe tine, ca stai ca ma duc la sala si apoi nu stiu ce, stai ca mi-a venit, stai ca mi-a venit o albina prietena cu polen de salcam si vreau sa-l trag pe nas si asa mai departe.

Daca si albinele se trageau pe cur precum humanii, atunci ramanea stupul neaparat. Clar? Din fericire ele au mai mult bun simt ca oamenii.

Hai sa stabilim niste chestii de la inceput. Ce m-a calcat pe coada? Modul  cum se „testiculesc” unii si unele cand e vorba de iesit in oras. Mai exact, de organizat o iesire in oras intra mai multe persoane.

Fac parte din diverse grupulete selecte cu oameni care nu se stiu neaparat/agreeaza intre ei, ca atare ies cu toti, prin rotatie.

Cand este vorba de iesit, in unele cazuri e mai bine sa-ti dai direct cu tesla in testicule si nu ma refer la masina electrica ci la asta. Imi doresc sa fie mai ruginita, cu cat mai ruginita, cu atat mai bine. Mai bine iau tetanos decat sa-mi mai bat capul sa organizez iesiri undeva cu anumite persoane.

Stai sa vezi ca dom’le, c-o fi, c-o pati, „ca cand”? Maine? Nu se poate. Marti? Draci, esti nebun, clar nu!? Anul asta? Eh, pai Doamne fereste gogule, NU SE POATE! Ca sala, ca manichiura, ca oboseala, ca prietena aparuta nu stiu de unde, ca dentist samd, ca are prietenul erectie si alta nu mai pupa curand, la propiu si la figurat si cate si mai cate.

Mai usor ajung la presedinte si-l si violez anal decat sa ies cu anumite persoane in oras. Nu se poate!!!!! Nu mai zic cat dureaza si pana ne hotaram unde se merge. Ca acolo e nu stiu cum, ca acolo e nu stiu cum, ca mancare, ca servicii si tot asa. Cate si mai cate.

Io nu inteleg, ce rahat e asa de complicat? Da, fiecare avem serviciu si viata personala, mai mult sau mai putin aglomerata. Dar daca VREI sa te vezi cu cineva, iti faci pur si simplu TIMP si te vezi. Ok, nu poti sa stai toata seara, nu e panica, te duci si tu o ora, socializezi un pic si te-ai tirat.

Apoi… zici de la inceput daca poti sau nu, nu defeci pe tine. S-a propus o zi, verifici ce ai de facut si vezi daca poti sau nu, e atat de simplu. Se poate sa intervina ceva mai tarziu, ok, e alta zeama. Nu trebuie sa incepi ca tu nu stii daca poti si cacaturi din astea.

Nu stii daca poti? E simplu. VERIFICA daca poti si raspunzi dupa aia. Sau spui ca dai un raspuns sigur maine, sau cand ai raspunsul. E atat de simplu.

Nu e fizica cuantica si nici alte chestii de genul. Cand tot tu faci mofturi si tot tu imi zici dupa aia ca vai hai sa ne mai vedem si noi, nu ne-am mai vazut de mult, nu ma mai bagi in seama samd. parca imi cam vine sa te scot dar nu in oras ci in suturi.

Se numeste ipocrizie si nu te mai bag in seama pentru ca sunt satul de harfe si fite din astea de mujic cu pretentii de ocupat. 

Cand cineva propune o iesire, daca vrei sa iesi, iti faci timp, nu poti, zici din prima. Restul sunt fite pe burta goala.

Cu dedicatie speciala:

Sursa imagine: pexels.com

4 thoughts on “Da, hai sa iesim? Cand? Deceniul asta???? Nu pot, esti nebun?”

    1. De acord, am si scris asta. Eu ma refer doar la „negocierile” alea interminabile de dinainte de a iesi undeva. Alea ma enerveaza, ca intervine ceva si nu mai poate omul sa vina e normal, s-a intamplat/se intampla tuturor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *