Pareri filme | Puicute bune | 2002

Daca tot e vara, vrea cineva un film cu trei gagici sexy si libertine ce isi traiesc viata fara inhibitii? Include si un pic de romance dar in Puicute bune, sexul este prezent pe toata durata filmului.

Asa ca daca ai chef de o comedioara mai veche dar buna, atunci iti recomand acest film, aparut in 2002 in regia lui Robert Kumble si cu actrite precum Jane Thomas, Christina Applegate sau mult mai celebra Cameron Diaz.

Cum spuneam si la inceput, avem trei fete ce petrec „ca baietii”, isi fac de cap, si-si cam traiesc viata. La un moment dat insa, una dintre el, se cam indragosteste de un tip ce era temporar prin oras. Sustinuta si de prietenele sale, se hotaraste sa se duca dupa el. Stia de la el ca merge la nunta fratelui sau si s-a hotarat sa-l gaseasca.

Urmeaza un drum cu multe peripetii si cine stie daca rezultatul va fi cel scontat?

Este un film sexual, asa l-as numi sau erotic dar light. Cum spuneam, sexul este prezent peste tot. Nu este genul de film de vazut cu parintii sau cu copii. Nu de alta dar putem da peste scene precum o tipa ce ii facea oral unuia si si-a prins pierce-ul de pe penis de omulet, alta a incercat sa faca pipi la pisoar si tot asa.

Daca nu sunt faze evidente, sunt desigur, aluzii la adresa sexului si a relatiilor dintre fete si baieti. Este destul de amuzant, sau cel putin asa imi aduc aminte cu privire la acest film, nu este vazut recent.

Ca si in cazul altor filme, nici pentru acesta nu mi se pare relevanta nota de pe IMDB. Este cam mica. Desigur, acest film nu este o capodopera, dar ar trebui sa aiba macar un 6 – 6.5.

Il recomand, Puicute bune este o comedie lejera ce te poate relaxa. Nu este filmul secolului, nu este nici o pierdere de vreme. Isi va face treaba.

Sursa imagine: captura de ecran trailer youtube

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *