brichetă de colecție

Cum să faci o brichetă de colecție!

Căutăm ceva prin telefon și am dat de poza asta. Dovadă moartă despre cum își bat brandurile joc de noi, consumatorii.

brichetă de colecție

Istoria brichetei este simplă: eram pe undeva prin oraș spre o terasă, am dat de o promoție la țigări și în schimbul unui pachet cumpărat am primit bricheta asta. Nici nu contează de la ce firmă, pentru că toate au aceeași strategie și aceleași pretenții: bricheta de colecție dom’le!

Și ce înseamnă bricheta de colecție? O banală brichetă, dezbrăcată de ambalaj e neagră și pătrățoasă. Pe aceasta se aplică ceva mesaje amuzanto-motivaționale și pam-pam! Brichetă de colecție dom’le, de colecție, ești nebun?

Ar putea să schimbe măcar modelul brichetei de bază, să fie ceva diferit. Că dacă le despoi de ambalaj, sunt exact la fel, pe verificate.

Apoi, nu mai zic că dacă tot vor să facă o campanie, să dea de exemplu niște brichete metalice sau nu știu, o formă mai deosebită să fie și desfactor de sticle etc. Să aibă ceva. Sau măcar să renunțe la acel „de colecție”, pentru că nu se aplică.

Deloc.

2 thoughts on “Cum să faci o brichetă de colecție!”

  1. Anumite marci de tigarete dau si brichete metalice, cei de la Marlboro si Parliament chiar au avut niste promotii reusite. Problema este ca toata lumea se gandeste cum sa atraga clienti folosind cat mai putini bani, iar majoritatea oamenilor se vor lasa furati de orice e gratis.

  2. Eu stiu ca dadeau, in ultimul an cel putin nu am vazut/auzit de asa ceva. Nu m-ar deranja nici brichetele de mai sus dar sa termine cu faza „de colectie”. S-o zica pe aia dreapta, ia frate o bricheta si asta e! Dar nu „brichea unica de colectie bla bla bla”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.