colaj Cele mai plictisitoare sporturi din lume

Cele mai plictisitoare sporturi din lume

Si nu ma refer aici la fotbalul romanesc. Dar cel putin aparent, sunt o gramada de sporturi pe lume, foarte populare in general si extrem de plictisitoare din punctul meu de vedere. Habar n-am, poate pentru cunoscatori, inseamna ceva dar pentru mine inseamna doar ca sunt cele mai plictisitoare sporturi din lume.

Cele mai plictisitoare sporturi din lume

Mentionez ca nu-i un top, le-am scris in ordinea in care mi-au venit in minte.

Formula 1…

2, 3, 4 si cate or mai fi. Nu inteleg ce naiba le place oamenilor la acest sport. Avem practic un numar de masini (habar n-am cate sunt, cred ca in jur de 20) care dau ture pe un circuit. Circuitele pot fi mai simple sau mai complexe, in functie de numarul de curbe (cred).

Apoi, un anumit numar de ture astia conduc pe acolo. Practic, exista o sesiune de calificari, prin care se stabileste cine va fi in poll-position, in functie de cine scoate cel mai rapid timp pe circuit. Restul fraierilor se aliniaza in spatele lor si dupa aia ii dau drumul.

Si da-i si condu vreo doua ore, nu stiu cat naiba tine. Si conduc. Si conduc. Si conduc. Si atat. La un moment dat, incearca sa se mai depaseasca. Ce Doamne iarta-ma o fi asa interesant… n-am priceput niciodata. Niste oameni care conduc pe un circuit si se chinuie sa se depaseasca.

Iar eu ar trebui sa stau si sa ma uit si sa apreciez… ce anume? Boring as fuck. As prefera sa ma uit la cum cresc plantele, mult mai interesant. Se aplica cam la toate sporturile cu motor, mai putin cele din zona de raliu, enduro la motoare etc. Acolo mi se pare ca e altceva.

Ciclism

Scoatem motorul din partea de Formula 1 si ajungem fix in acelasi loc. Niste de-alde Coana Mita Biciclista se alearga pe niste circuite. Scopul fiind care pedaleaza mai repede si e mai rezistent, sa ajunga primul la finish. La fel de spectaculos ca formula 1.

Aici macar ar fi de apreciat pregatirea fizica a sportivilor, faptul ca se descurca pe fortele proprii. Desi in ultimul timp… scandalurile de dopaj, motorase electrice ascunse si din astea au cam aruncat cu fecale pe acest sport.

Pentru mine e la fel de boring, nu mi se pare nimic spectaculos.

Sunt constient ca ambele sporturi de mai sus au la baza multa munca, au strategii, echipe intregi, pregatire intensa fizica si tactica etc. A nu fi inteles gresit, eu nu spun ca e usor ce fac ei, munca trebuie respectata. Eu spun doar ca nu-i nimic interesant de vazut acolo, cel putin nu pentru mine.

Golf

Nu-i big deal pe la noi, absolut deloc. Din ce stiu eu, exista terenuri prin Romania cumva pentru oamenii cu cascaval, dar nu e un sport sau nu sunt competitii. Mai bine. O fi un sport pentru nobil si sunt eu prea taran pentru el dar…

Nici pe asta nu-l inteleg de ce genereaza atat de mult hype. Avem un tip cu o crosa, care se fataie cu crosa aia in mana de zici ca stinge chistocul si apoi loveste o minge. Scopul e s-o bage la gaura. Asa. Si entuziasmul vine din…?

Baseball, cricket si altele

Same shit. Aici nici macar nu prea stiu regulile prea bine, dar e ceva de genul. Exista doua echipa adverse, asezate cumva in teren in anumite puncte. Exista unul care arunca o minge si cel din echipa adversa trebuie sa o loveasca cu o bata. Daca o loveste, ailalti din echipa adversa fuge dupa ea, in timp ce asta fuge spre celelalte puncte ale terenului.

Cumva e un joc de cucerire, un soi de frunza sa-i zicem asa dar cu bate si mingi.

Asa… si? Aici macar exista mai multa interactiune ca la cele de mai sus dar tot boring mi se pare. Nu-i nimic interesant pe acolo.

Maraton

De apreciat antrenamentul, forma fizica a sportivilor, rezistenta si tot procesul. Ca si mai sus de altfel, ma repet, munca trebuie apreciata si e foarte clar ca se depune foarte multa munca pentru fiecare sport enumerat mai sus. Nu-i usor.

Dar nici interesant. Avem o gasca de oameni care alearga un numar de km, depinde de traseu. Treaba lor e sa mentina un ritm constant pana pe final cand baga sprint-urile ca sa se desprinda. Boring. Cred ca e de ajuns sa te uiti direct la final.


Cred ca-i de ajuns pentru azi, probabil mi-am asigurat oricum o cantitate suficienta de penisuri pentru ce am scris pana acum si probabil o sa revin. Dar as fi curios sa aflu si parerea ta, deci daca ai chef, lasa un comentariu si zi-mi care ti se pare ca sunt cele mai plictisitoare sporturi din lume.


sursa imagini: pixabay.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *