poza birou pliabil pe fundal alb

Birou pliabil | recomandare

Nu-mi place mobila. Deloc. Daca ar fi dupa mine, in camera toata mobila (inclusiv patul) ar fi pliabila sau cumva suspendata. Dupa mine, camera trebuie sa contina strictul necesar si sa fie spatioasa si luminoasa. Nu e vorba de feng-shui aici, ci e vorba totusi de cum te face sa te simti. O camera aglomerata si dezordonata te va agita fara sa-ti dai seama. Dar revenim la discutia despre birou pliabil si sa lasam filosofia pe alta data.

De ce un birou pliabil?

Pentru ca mi-am dorit ceva pe care sa-l pot strange rapid daca am nevoie de spatiu sau daca efectiv nu-mi mai place ideea de birou.

Nu stiu ce cauti tu, dar eu am vrut un birou care sa fie:

  • suficient de mare cat sa pot pune laptopul si sa fie ok pentru brate si ochi (pozitie ergonomica)
  • suficient de inalt cat sa stau comod
  • sa am spatiu sa pun si o veioza, telefonul, o agenda etc.
  • sa fie pliabil, logic
  • foarte important, sa fie stabil! Am in jur de 100 de kg, eu am nevoie de un birou care sa nu se prabuseasca cand ma asez cu coatele pe el.

Evident, nici nu voiam sa dau stiu eu, sute de lei pe un asemenea obiect. Am reusit sa gasesc ce m-a interesat in persoana biroului de mai jos.

poza birou pliabil

Poza de mai sus imi apartine, este efectiv biroul de pe care scriu acest articol. Si vorbim despre un birou pliabil Kring Edge, comandat in octombrie 2019, biroul de aici (link afiliat).

Sunt foarte multumit de el, este chiar mai bine decat ma asteptam, ca sa fiu sincer l-am comandat cu o strangere de inima. Imi era teama sa nu imi iau teapa cu el si sa nu fie probleme. Eu am avut insa norocul sa il iau si la un pret decent (150 de lei) si atunci mi-am permis riscul.

Deci daca vrei un birou pliabil care sa incapa in orice camera si pe care sa il poti depozita aproape oriunde (odata strans nu ocupa mai mult spatiu ca o masa de calcat) atunci ti-l recomand pe acesta.


sursa imagini: emag.ro si arhiva personala

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *