Articolas pentru femeiute ca sa inteleaga ca sunt enervantunte cand se prostesc cu diminitivute

Am fost aseara pana la magazinas, sa-mi iau niste sandalute ca nu mai aveam. Dar cand am ajuns acolo, in mallut, am mai dat de un magazinas si am vazut si niste chilotei si niste sutienase ca erau dragutele si am zis ca nu strica niciodata. 

Si cand am ajuns acolo, pe langa sandalute am vazut si niste pantofiori cu niste catamarute foarte mistocute si mi-am luat si niste ciorapei albi si abia astept sa le port….

Hei, aceasta este o povestioara inspirata din vietuca noastra reala unde fetitele se mataie si se prostesc si folosesc diminutivute pentru ca refuza sa creasca. E mai dragut cand zice ca si-a luat niste sandalute sau pantofiori chiar daca poarta 45 la picior.

De asemenea si-a luat ciorapei chiar daca ii poti folosi pe post de tobogan de evacuare la avion. La fel are bluzita desi o poti folosi pe post de lenjerie de pat.

De ce sa folosim diminutive asa aiurea? Inteleg in anumite situatii, inteleg ca e mai usor de vorbit cu copii sau de explicat lucruri asa. Sau uneori, e mai usor de dat porecle si alinturi chestiilor care ne sperie. Asta e ok si mi se pare util.

Este enervant cand dau insa de femei care se prostesc si tot timpul folosesc diminutive doar ca sa para mai tinere.


sursa imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *