2 optiuni pe care le ai la dispozitie cand ai o curiozitate (p)

Cel mai probabil motivul pentru care citesti asta este ca te gasesti intr-o situatie destul de sensibila in momentul de fata si nu stii cum sa procedezi.  Mai mult ca sigur nu esti singura persoana care are astfel de nedumeriri, care cauta rapsunsuri la astfel de dileme in mediul online.

Sa ai o curiozitate nu este neaparat ceva rau. Din contra, indiferent de natura acesteia, satisfacerea ei poate reprezenta singura cale de a avea mai apoi liniste, de a scapa de ceea ce poate incepe sa devina obsesie.

Curiozitatea aceasta poate fi legata de orice. Fiecare dintre noi este, pana la urma, framantat de cate un gand. Ar putea fi vorba despre fel si fel de cazuri la care sa cauti rezolvare. Pentru unii, curiozitatea este legata de fidelitatea partenerului de viata. Altii se preocupa legat de copiii lor, de anturajul in care umbla, de modul in care acesta ii influenteaza, de consecintele la care pot mai tarziu sa se astepte si asa  mai departe. Mai pot da ca exemplu cazul oamenilor de afaceri. Acestia devin la un moment dat sceptici legat de asociatii sau partenerii lor, pe motive poate bine intemeiate. Atunci cand acestia dau tot felul de semne ca par a fi nesinceri, desigur ca vor fi necesare masuri. Nelinistea respectiva poate fi un real factor de stres, unul pe care acestia nu ar trebui sa se chinuie sa il gestioneze de unii singuri. Si asa lista cu curiozitatile pe care fiecare dintre noi poate sa le aiba ar putea sa continue.

Pe altceva insa incercam eu sa pun accent acum. Si anume ce optiuni ai in aceste cazuri. Iti prezint mai departe cateva dintre variantele pe care in mod normal le ai la dispozitie.

2 optiuni dintre care sa alegi cand ai o curiozitate

  1. Intreaba direct persoana in cauza

Ai putea sa faci si acest lucru, desi nu in toate cazurile este o idee buna. Mai ales atunci cand stii temperamentul persoanei in cauza si cam stii si la ce reactie sa te astepti, poate ca nu este intocmai o ideea buna sa mergi pe aceasta varianta. Desigur tine de decizia ta daca vei proceda asa sau nu.

  1. Apeleaza la ajutorul unui detectiv

Despre serviciile de acest tip ai auzit mai mult ca sigur. De ceva ani ai posibilitatea de a beneficia de ajutorul unui detectiv Romania, deci iata ca este inca o optiune atunci cand doresti sa iti satisfaci o anumita curiozitate. S-ar putea sa ti se para de fapt chiar singura optiune potrivita, mai ales cand curiozitatea ta implica un subiect destul de sensibil. Detectivul va investiga cazul si iti va aduce informatiile de care ai nevoie.

Nu in cele din urma, s-ar putea sa fii tentat sa lasi lucrurile asa cum sunt si sa nu faci nimic in privinta curiozitatii pe care o ai. De preferat este sa nu lasi astfel situatia. Numai in acele cazuri in care nu este vorba despre ceva cu adevarat important aceasta ar putea sa fie optiune. In rest, cauta sa gasesti o rezolvare potrivita, poate chiar una dintre cele mai sus propuse.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *