„31”

31 de minute am pierdut cu filmul asta. Ghinonul meu ca n-am evoluat inca si ma las prostit de tot felul de imagini ca na, doar sunt barbat. Noi inca mai cumparam chestii cu multe, multe beculete. A fost si cazul meu pentru filmul asta, m-am apucat sa ma uit la el pur si simplu fiindca mi-a placut posterul. Da, chiar mi se pare genial posterul insa filmul… oh boy.

Se vrea a fi un horror insa nici macar thriller nu este. Nu stiu, pare un film low budget, facut asa in fuga calulului. Nu ma refer la efecte si modul de filmare ca astea mi se par ok, ma refer aici la scenariu si jocul actoricesc.

Pare asa, un film facut de plictiseala, de amatori. In fine, sa trecem la subiect.

Filmul incepe cu un tip manjit pe fata si pe corp, care cu un trabuc in bot ii tine un speech altuia, care este legat pe un scaun, plin de sange si tremura de frica. Gulerul de la gat il arata a fi preot catolic sau ceva de genul. In fine, dupa acest speech, il omoara cu un topor.

Trecem mai departe, ajungem intr-o duba unde se gaseste o trupa de circ, sau ceva de genul. Sunt rapiti de o combinatie de clovni si puscariasi, dupa vopseaua de pe fata si dupa hainele de pe ei. Ajung astfel intr-un loc foarte misto, unde un cuplu in varsta cu peruci victoriene le tine un speech. Li se explica ca fac parte dintr-un joc care se numeste 31. Treaba lor este sa ramana 12 ore in viata, interval in care trebuie sa scape de niste clovni pus pe killarit.
Daca reusesc sau nu, va priveste pe voi, eu nu m-am uitat pana la sfarsit. Initial v-am zis, credeam ca e misto filmul, sau ma rog, ca are potential insa mi-am dat seama pana la urma ca e teapa si ca l-am oprit.

De ce am mai scris despre el? Ca daca dati peste acest articol sa nu va mai luati si voi teapa ca mine, macar sa nu pierdeti si voi timpul, vedeti ce generos sunt cu voi? 🙂


sursa imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *