The simpsons

The simpsons – hip-hop

The simpsons movie poster
wikipedia.org

Pana ma simt destul de confortabil cu mixajul facut de mine, voi posta aproape exclusiv beaturi de antrenament si astazi „The Simpsons” este pe teava.

La cateva luni bune ba chiar un an cred de la crearea si postarea acestui beat cred ca va mai dura pana sa ma simt confortabil cu ceva creat de mine muzical vorbind. Pe masura ce invat mai multe imi dau seama ca stiu mai putine.

Dar sa vorbesc un pic despre beat. „The Simpsons” nu sunt  neaparat desenele mele animate favorite dar sunt totusi niste desene bune, caterinca, demne de luat in seama. Cred ca cele mai smechere personaje sunt Homer Simpson clar un clasic cu niste replici geniale si nevasta-sa frate. Missis Simpson, bootylicious frate.

Am avut un moment de inspiratie divina cand am creat „The simpsons – hip-hop”, sincer sa fiu speram la cateva sute de view-uri pe youtube asta in cel mai bun caz. Spre marea mea surprindere am reusit sa ating circa 5.000 de view-uri intr-un an de zile. Pentru mine care nu stiu pe nimeni in „industrie” am in spate doar tavanul camerei din care scriu aici este o mare realizare. M-am simtit bine cand am vazut ca acest beat a creat interes. Sincer sa fiu nu este cel mai bun beat sunt constient de asta, cu toate asta imi place sa cred ca are totusi un vibe si asta a placut oamenilor.

C.E.C It!