coperta Electronic System Tchip Tchip muzica experimentala

Electronic System – Skylab | Muzica experimentala

Salut. La inceputul zilei sa zicem ca eram sceptic cu privire la faptul ca voi posta astazi. Deja dupa ce am publicat articolul despre infidelitate simt asa o mare pofta sa mai scriu ceva, insa scurt de data asta. Este bucuria de a imparti cu cineva ceva bun si azi avem niste muzica experimentala de impartit.

coperta Electronic System Tchip Tchip muzica experimentala
sursa: youtube

Muzica experimentala

Desi ascult multa muzica de felul meu, muzica experimentala nu este tocmai preferata mea, de obicei. Insa piesa asta de la Electronic System mi-a rupt capul cum se spune. Este o piesa ce face parte de pe albumul „Tchip.tchio (vol.3)” aparut in 1974 in Belgia, la casa de discuri Omega.

Nu stiu prea multe despre trupa asta, nici wikipedia nu prea stie. Doar ca unul dintre membrii ei (daca am inteles eu bine) este Dan Lacksman, membru al unei trupe mult mai celebre si anume Telex.

Piesa am gasit-o foarte intamplator pe youtube, mi-a aparut la sugestii. M-a atras foarte mult coperta albumului care mi se pare absolut geniala, am dat play si la momentul asta sunt deja la a treia ascultare. Cum termin de scris articolul, cum caut albumul pe net. Il vreau pe tot.

Insa, sa lasam vorbaria, va las sa ascultati piesa. Va invit sa va abonati (dreapta sus sau pop-up) sa dati o nota articolului (stanga jos) si sa ma ajutati cu un share daca v-a placut.

Muzica buna trebuie sa ajunga la toata lumea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *