instrumental rap artwork Arde Pamant

Instrumental rap | Arde pamant

Noroc. Pe sfarsit de luna, inceput de luna, revin si eu cu un nou beat rap. La inceputul anului, mi-a fixat target sa fac doua beaturi pe luna macar, insa pana acum nu sunt in grafic. O sa incerc sa recupereze, insa pana atunci va prezint astazi un nou instrumental rap.

Este un beat facut cu sample, evident, pe care recunosc ca n-am stat prea mult. L-am terminat in circa doua ore. Piesa samplata este una veche, de prin 1969 si destul de misto, insa cea mai frumoasa parte din ea este cea folosita de mine, evident, dupa parerea mea. Asta si pentru ca este un sample complex, ce contine un pian, o chitara si a avut si o alta bucata cu un flaut, la un moment dat.

Mie mi-a placut mult si am considerat ca n-ar fi rau sa-i dau forma unui beat. Zis si facut. A iesit un beat simplut (nu am vrut ceva mai complex de atat), mi s-a parut suficient. Peste sample, am adaugat eu niste sunete, gen sound effects si evident, linia de tobe si bass-ul. Linia de tobe am completat-o cu destule elemente de percutie, am vrut sa fie cat mai variata. Peste toate astea, am adaugat un pic de mix si voila.

Combinatia asta de mai sus, s-a transformat pana la urma intr-un instrumental rap ce a primit numele de „Arde pamant”, dupa un film romanesc vizionat de mine mai demult.

Video-ul, l-am luat de pe vimeo, royalty free.

Cam atat pentru astazi, beatul mai jos si va invit pe canalul meu de youtube sa mai vedeti si alte beaturi si de asemenea, un subscribe si un share nu strica niciodata: Infrasunete.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *