instagram pentru desktop

Instagram pentru desktop

Instagram pentru desktop – pare o utopie, nu? Ca doar instagram-ul este facut sa fie mobil sa poti posta oricand, sa fii mereu la curent etc. Aiurea. Nu. Absolut deloc, asa ti se spune dar nu trebuie sa faci asta. Voi reveni insa pe tema asta.

Pe scurt, mie nu mi se pare ca trebuie sa fii la curent cu tot. Nu ai nevoie sa stii cine s-a dus unde, indiferent ca e vedeta, prieten etc. Sau cel putin, nu trebuie sa stii acum, in timp real. Nu pierzi nimic.

Ai o bunica la tara? Are instagram sa vada ca ai fost tu azi in oras si maine la munte? Nu. E o tragedie? Nu. Ca bunica-ta sta linistita.

#de ce vrei instagram pentru desktop?

De aia vreau. Ca blogger, am nevoie de aceasta retea de socializare, este un tool care ma ajuta la promovare.

N-am nevoie insa sa ma tina telefonul cu ochii in el non-stop. De aia nu mai am facebook pe telefon, de aia nu mai vreau nici instagram. Nu e nimic urgent si cine are treaba cu tine stie unde sa te gaseasca.

Am oricum acces la mail, pot fi gasit lejer.

De aia am cautat o alternativa. Adica vreau sa folosesc instagram-ul, dar nu vreau sa fie non-stop la indemana mea.

Cu privire la social media, idealul meu pentru pana la sfarsitul anului sa zicem (nu stiu cat va dura dezinesctia) este sa intru doar in interes de serviciu. Intru, postez, raspund daca e de raspuns, am iesit. Maxim, sa am la follow doar persoanele apropiate sau cele care aduc cu adevarat valoare, ceva interesant, amuzant etc.

Trebuia sa fie un articol scurt dar m-am lungit.

Pe scurt, articolul trebuia sa fie foarte scurt si sa-ti spun doar ca daca nu ai sau nu vrei sa folosesti instagram-ul pe telefon, il poti folosi si de pe desktop. Si il poti folosi full, cu toate optiunile.

#cum instalezi instagram pentru desktop?

E simplu, daca folosesti google chrome. Probabil este si pentru alte browsere dar eu folosesc chrome.

Extensia se instaleaza foarte simplu, de aici, ca orice extensie. Dupa instalare, in dreapta sus in browser o sa-ti apara o imagine. instagram pentru desktop

Apesi pe acel buton si o sa arate ca mai jos. Practic, o sa poti folosi toate utilitatile, tot ce faci pe instagram pe telefon, poti face si de pe desktop.

instagram pentru desktop

Eu sunt foarte multumit de el, ma ajuta si nu mai e nevoie sa am instagram-ul in telefon. Asa am scapat si de scuza de a-l mai tine in telefon.

Tu ce zici? Folosesti ceva de genul? Daca da, lasa un comment mai jos, mai caut idei.


sursa imagini: captura de ecran extensie Desktop for Instagram

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *