Frumoasa si bestia sau Le Pisdification du homme

scena de dans din frumoasa si bestia
normal, fata plictisita trebuie scoasa in oras, ea vrea sa danseze

Frumoasa si Bestia ar trebui interzis. Ma rog, auzisem ca ar fi avut niste probleme cu CNA-urile din mai multe tari insa din cauza faptului ca ar fi aparut niste personaje gay sau asa ceva. Nu de asta ar trebui interzis ci pentru ca da femeilor si mai ales fetitelor niste impresii false.

Le pisdification du homme

Inainte sa concluzionam, hai sa vedem de ce este filmul asta unul periculos si sa-l disecam un pic.

Nu voi intra prea mult in detalii, cred ca stim cu totii povestea. Avem un burlac (un pic neingrijit e adevarat) care este si bogat pe deasupra si sta linistit in castelul sau unde isi face de cap. De nicaieri parca, apare o duduie in viata lui care, bineinteles, incepe sa faca mofturi. Nu-i convine mai nimic, face spume la orice, nu-i place cum arata asta, cum arata nu stiu ce in casa etc. Pana la final, reuseste desigur sa-l schimbe.

Ce avea dom’le daca arata asa, ce, era chiar asa rau? Cum era aia cu la bine si la rau si ca femeile cauta sufletul si bla, bla, bla? Femeile cauta sufletul, dar n-au raze X si dau la o parte toate straturile pana ajung la suflet.

Dupa aia, dupa ce-l schimba si-l spoiesc pe fraier nu-l mai plac, pe motiv ca s-a schimbat si nu mai e ca la inceput. No shit!

In cazul de fata, cum ziceam mai sus, avem un tanar onest si muncitor, retras din viata publica care-si vede de treaba lui, care o fi fost aia. Pac, uite apare o femeie in viata lui si schimba toata treaba. Pana la final, Bestia noastra isi schimba total look-ul. Dintr-un tip mare si lucrat la sala devine un molau, fara barba, fara coarne, fara privirea aia dura, fara nimic. Genul de tip care isi epileaza vaginul. Iar pe femei le incanta toata treaba asta.

De ce e Frumoasa si bestia periculos si ar trebui interzis?

Pentru ca le invata pe femei, dar si mai rau, pe fetite, ca barbatii pot si TREBUIE schimbati. Total fals. Daca placi pe cineva, il placi asa cum e, nu varianta tunata. Probabil insa persoanele de sex feminin privesc sexul opus ca pe un apartament la rosu. Da, e ok, zona buna dar trebuie finisat. Mult. Mult de tot. Apoi, este desigur ok sa ne plangem ca nu mai este ca la inceput si sa tanjim dupa asa cum era el atunci. Pana mea.

Reciproca insa nu va fi niciodata valabila. Orice femeie care se va da dupa partenerul ei va fi imediat asaltata la randul sau de prietenele sale. Acestea considera de datoria lor sfanta sa declare ca s-a schimbat, ca ALA a schimbat-o si ca nu mai este la fel. Schimbat desigur nu va conta in ce forma si ce inseamna asta. Poate dintr-o cretina cum era inainte devine o persoana pe care sa te poti baza. Se va considera schimbare si se va solda cu batere la cap pana scapa de fraier. De parca a fost vreodata ok sa te bagi cu picioarele in viata cuiva.

Uneori, oamenii fac ceea ce Dumnezeu/natura si cine mai vrei tu n-a facut-o: suprima liberul arbitru. Cu ce drept?

Pana una alta insa, filmul n-ar trebui sa se numeaza Frumoasa si bestia ci Frumosul si Bestia fiindca adevarata bestie este ea, nu el.

P.S Daca ti-a placut articolul, te invit sa te abonezi la blog completand campul din dreapta sus.

Sursa imagini: cinemagia.ro si captura de ecran youtube

3 thoughts on “Frumoasa si bestia sau Le Pisdification du homme”

  1. Enache Alexandra

    Multa lume am vazut ca recomanda acest film. Acum, ca la orice, parerile vor fi pro si contra. Am tot cautat sa-l gasesc online intr-o varianta decenta de vizionat, fara succes din pacate. Chiar sunt curioasa ce-i de capul lui.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.