filme martie 2016 postere

Filme martie 2016

Salve. Dupa articolele gen avanpremiera filmelor aparute in ianuarie si februarie, era normal sa continui seria. Zis si facut si astfel „filme martie 2016” va asteapta sa va recomande cateva filme ce or sa apara luna aceasta si care merita vazute, desigur in viziunea noastra. Fara s-o lungim prea mult…


Filme martie 2016

Zootopia | Comedie – Animatie

Intr-un mega oras, nu exista oameni, doar animale. Acestea sunt insa antropomorfe, se deplaseaza biped, au haine si utilizeaza tehnologie. Insa, incolo nu se schimba nimic. Fiecare isi pastreaza skill-urile normale si simturile accentuate. Raman de asemenea si dusmaniile insa pana la urma s-ar putea sa se estompeze cel putin o parte din ele pentru ca o vulpe si un iepure devin… aliati. Filmul ar trebui sa fie lansat pe 4 martie, conform IMDB.

Whiskey Tango Foxtrot | Actiune – Comedie

Tot pe 4 martie apare „Whiskey Tango Foxtrot”, o actiune-comedie si in acelasi timp un film dupa fapte reale. In curand si animatiile sau foarte SF-urile or sa fie dupa fapte reale (am remarcat o reala invazie de fapte reale, nu stiu de ce e asa la moda).

Este un film in prim-plan-ul careia se afla o ziarista ce se merge in vreme de razboi prin Afganistan si Pakistan sa faca niste reportaje. Este insa greu sa se adapteze/reuseasca pentru ca lumea de acolo este total diferita si pentru ca… femeie.

 

Desierto | Drama – Horror

O struto-camilo, o drama cu accente de horror. Este vorba despre o vanatoare organizata de un patriot american ce nu este de acord cu mexicanii care trec ilegal granita cu U.S.A. Are grija sa-si manifeste dezacordul nu doar verbal ci in cel mai pur sens cu putnta. Mesajul transmis de el este foarte clar si ii urmareste pe imigranti prin aproape tot desertul.

 

The Wave (Bolgen) | Drama – Thriller

Acesta este un diferit de alte filme martie 2016. Un film norvegian, primul lucru care mi-a atras atentia. Apoi, este un film apocaliptic, cu toate ca nu este vorba despre o calamitate care sa distruga toata planeta/omenirea ci doar un orasel de printr-un fiord norvegian. Intr-un mic orasel din munti (care a mai fost „accidentant”) un geolog se prinde ca este posibil ca o parte din munte sa cada in apa. Aceasta actiune va genera mari probleme (una de 300 de „picioare”) ce s-ar putea sa stearga orasesul de pe harta. De aceea incearca el cu disperare sa avertizeze si sa previna oamenii.

 

The Brothers Grimsby | Actiune – Comedie

Asta e direct pentru fanii lui Sacha Baron Cohen aka Ali G si aka Borat.

Doi frati dintr-un orfelinat sunt despartiti la adoptie ca atare viitorul lor este complet diferit. Unul dintre ei devin un foarte bun agent guvernamental in timp ce celalalt devine un om bun dar cam… sarac cu duhul. Dupa circa 28 de ani, se regasesc oarecum intamplator si de aici incep bucuriile.

 

Lolo | Comedie

O comedie frantuzeasca, pare sa fie bunicica. Este vorba despre o persoana de sex feminin si de varsta a doua ce are un copil adolescent si care incearca sa-si traiasca viata alaturi de un mascul, evident. Problemele apar insa in momentul in care fiul ei, Lolo si posibilul ei partener nu prea se inteleg.

 

The program | Actiune – Drama -Sport

Inca un film realizat dupa fapte reale, pare un film bun insa. Este vorba despre un jurnalist irlandez ce devine obsedat de Lance Armstrong si de puterile lui supranaturale. Se decide sa-l urmareasca, pentru ca nu crede in puterile sale native. Reuseste astfel sa descopere ceva foarte urat din viata sportivului: doping-ul.

Pare sa fie un film bun, de investigatie sportiva/vanatoare, o sa ma uit cu siguranta.

 

Batman vs Superman: Dawn of Justice | Actiune – Fantezie

Incheiem apoteotic, cu Batman vs Superman. Cu siguranta cel mai asteptat din seria de filme din martie, cred ca starneste cel mai mult imaginatia oamenilor. N-are rost sa vorbesc despre el, va las cu trailerul.

 

„Filme martie 2016” se incheie aici, ne „auzim” mai incolo pentru urmatorul articol din serie, dedicat filmelor ce or sa apara in aprilie. Mai multe filme gasiti aici, pe IMDB sau ma rog, acolo aveti lista completa sa zic asa. De asemenea, Rotten va anunta si ei ce apare si cam cand.

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *