6. Logo

Despre Infrasunete | Nick, motivatie si ce-o mai fi

Salve. Cu respect, din spatele butoanelor va saluta Dumitru Stoica. Eu ma ocup cu multe si nimic, cel putin pe net. In viata reala (daca exista fara net) am un job stabil. Pasiunile mele vorbind aici despre (instrumentale hip-hop, grafica vectoriala, recenzii filme, desene in creion, recenzii carti, ilustratii vechi, gif-uri etc.)  care cumva s-au conexat in timp au dat nastere blogului de fata. Nu este prima tentativa de blogging, am inceput sa scriu in online incepand cu 2007-2008, dar nu au fost proiecte de care sa ma tin din varii motive. Este insa primul meu blog pe domeniu propiu si personal.

Ce puteti gasi pe blog:

 • Instrumentale hip-hop:

  Ele sunt de vina pentru acest site. Sunt pasionat de hip-hop de vreo 18 ani. Ca oricare ascultator, am avut tentative de mc-iing (n-am renuntat complet), o vreme m-am ocupat de un site pe tema asta (nici la ideea asta n-am renuntat complet) si mai nou, fiind foarte pasionat si de muzica veche am decis sa incerc „o cariera” de beatmaker asa ca m-am apucat de instrumentale hip-hop. Asta se intampla cam acum un an si este si motivul pentru care am creat un blog pe wordpress.com, ca loc de promovare. Intre timp am luat o pauza de studiu si nu am fost foarte creativ pe partea asta, dar urmeaza lucruri frumoase zic eu.

 • Recenzii filme:

  Au aparut din cauza beaturilor. Apucandu-ma de beaturi, m-am apucat sa ma uit la filme vechi, filme romanesti dar nu numai, in cautare de cut-uri si de ce nu, de sample-uri. Tot vazand o gramada de filme foarte bune am zis sa le impartasesc si cu voi, ca sa nu se piarda. Au fost destule filme vazute de care am simtit nevoia sa spun cuiva si asa m-am apucat de recenzii filme.

 • Grafica:

  Lucrarile din categoria asta au aparut din cauza beaturilor. Publicandu-mi beaturile pe youtube, am considerat ca e nevoie si de un artwork pentru ele (evident, nu-mi permit clipuri sau chestii de genul). Asa am resuscitat o pasiune mai veche si am reinceput joaca in diferite programe de grafica vectoriala dar nu numai. Trebuie sa recunosc insa ca nu am timpul si rabdarea sa creez ceva 100% de la zero, imi place mult mai mult sa fac colaje gen.

 • Desene in creion:

  Iarasi este vorba despre o pasiune mai veche a mea. In copilarie (pre-adolescenta) desenam mai tot timpul, dar ulterior „am uitat” de asta. Recent m-am reapucat de schite, ma relaxeaza. Ce imi place mai mult cum imi iese, veti vedea pe blog. Si aici lucrez cu sample-uri, ce veti vedea sunt reproduceri mai mult sau mai putin integrale (sunt si bucati ce imi apartin cap-coada dar putine, pentru ca nu asta urmaresc). Mi-am propus sa trec si la desene in creion mai complexe si colorate dar o sa dureze.

 • Recenzii carti:

  Citesc destul de mult si sunt carti pe care le iubesc de-a dreptul. Le veti vedea pe blog cand ma voi simti inspirat pentru ele. Ca si in cazul celorlalte chestii de pe blogul asta imi plac cartile vechi dar nu ma opresc la ele. Este motivul pentru care veti gasi recenzii si pentru carti noi si pentru carti vechi, dupa chef.

 • Ilustratii vechi:

  Din toate cele de mai sus, au aparut si ilustratiile vechi. Iubesc la nebunie grafica veche, mi se pare exceptionala. Am admirat-o pe postere, pe coperti de vinyl-uri, pe coperti de carti etc. Voi mai posta pe blog din cand in cand, probabil destul de rar pentru ca am ambitia de a posta doar materiale scanate/pozate de mine. Nu vreau sa postez pur si simplu poze luate de pe alte site-uri.

Proiect „100 de CAT-uri/LUP-uri”:

Pe 31.01.2015, am lansat primul meu proiect „muzical” se numeste „100 de CAT-uri/LUP-uri”.

Altele:

In restul timpului liber, ma consider un digger, imi plac chestiile vechi de la reclame la filme… filme. Asta nu inseamna ca sunt hipster ci doar ca apreciez arta veche, indiferent de forma acesteia. Veti mai gasi pe blog recenzii hip-hop (piese sau albume dupa chef), diverse „editoriale”, diverse recomandari etc.

Cam atat momentan.

Daca aveti treaba cu mine, aveti datele in pagina de contact.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *