Desene pe foaie

Back in business. De data asta am combinat doua desene intr-un articol pentru ca mi s-a parut ca sunt mai simplute si ar merge mai bine asa, desi n-au legatura intre ele, adica fiecare e cu subiectul lui. Pentru articolul de azi am pus doua desene pe foaie ce mi-au placut mult de tot insa nu m-am simtit suficient de inspirat sa le termin. Dar sa le luam pe rand.

Desene pe foaie:

Primul desen prezentat azi poarta numele de Suzie. M-a inspirat in realizarea lui o coperta de carte/caiet ce era de origine nordica am presupus eu, Suedia, Norvegia ceva de genul. Mi-a placut mult ideea si am zis s-o reproduc si eu. Desenul era mai complex de atat insa nu am vrut sa-l refac integral.

fata pe bicicleta desen in creion

Al doilea desen poarta numele de „Fuego”. N-are nici o treaba cu celebrul Paul si cum l-o mai chema, nu stiu daca as putea sa-l desenez pe respectivul pentru ca mi se pare ca are o fata caraghioasa si cred ca m-ar amuza copios. L-am botezat asa pentru ca era un anunt vechi, o atentionare cu privire la incendii, ceva de genul: „Gheorghe s-a jucat cu focul si uite ce a patit. Tu fii inteligent, nu fi Gheorghe.”

om ars in carje desen in creion

Sanatate!

P.S Mai sunt si alte desene pe aici sau pe aici. Si daca vreti niste desene mai smechere ca ale mele, atunci Desenez.net va asteapta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *