masina desenata in fata unor case

Desene cu masini | Cowboy

Salve. De lenes ce sunt (a se citi lipsa de timp) n-am pregatit nimic pentru Craciun. O sa profit insa la maxim de perioada de concediu pe care o am ca sa-mi fac un stoc de articole de toate soiurile. Sper sa si reusesc pana atunci insa pentru astazi avem ceva din clasa desene cu masini si un cowboy si o tanti detectiv sau stripperita dupa imaginatia fiecaruia.

Desenul cu masina l-am postat pentru ca are o atmosfera de Craciun, chiar daca voi nu o vedeti. La origine era un desen cumva colorat (masina avea rotile rosii din cate imi amintesc) si de asemenea parca si acoperisurile erau rosii. De asemenea, erau desenati si fulgi de zapada ce evident, cadeau asa agale din cer. Eu am renuntat insa la acele detalii la momentul desenului, pentru ca ma interesa in principal masina si modul cum este incadrata in poza si nu ma interesa asa mult zapada si restul detaliilor. Imi aduc aminte ca imi placuse mult de tot, avea asa un aer misterios si feeric.

Gata cu vorbaria insa, va las sa o savurati.

desene cu masini in fata caselor
infrasunete.eu

Pentru ca este ajunul, ma simt foarte darnic si am decis sa postez doua desene astazi. Spre deosebire de primul al doilea are un caracter umano-aventurier si nu mai este deloc tehnic. Este vorba de un desen de tip combo, ce contine de fapt doua desene in unul singur.

Prima parte este formata de un cowboy ce urmareste un taur furios la randul sau se pare. Mai incolo insa, adica cativa centrimetri mai la dreapta se schimba treaba pentru ca vedem fata unei tipe sugerata de o pereche de buze, un papion si niste ochelari.

Din punct de vedere al compozitiei si ce reprezinta, cele doua desene n-au nimic de-a face unul cu altul. Eu le-am combinat insa pentru ca ambele presupuneau hasurare la greu si voiam sa exersez cu asta.

Acestea fiind spuse, dragii mei, va doresc un „Craciun fericit”, multa sanatate si Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

desen cu cowboy si femeie detectiv

Sanatio!

P.S Nu uitati si de celelalte desene in creion! 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *