cantaret la lira

Cantaret la Lira

Hello. Sper pana la sfarsitul anului sa termin de postat desenele in creion. Nu de alta dar unele asteapta cam de un an sa fie postate si eu tot am frecat duda sa zicem astfel ca n-am mai reusit. Ca atare, le voi posta probabil intr-un ritm accelerat. Poate pana atunci reusesc si o ilustratie de Craciun, de ce nu. Sa revenim insa la desenul de astazi ce poarta doua nume „Batran cu harfe” sau „Cantaret la lira„.

cantaret la lira

Cantaret la lira

Si acest desen mi-a placut mult, cam ca toate pe care le postez aici. Desenul complet mai presupunea o copila in partea dreapta insa am renuntat la ea. Nu stiu de ce, dar mi s-a parut ca nu se potriveste in peisaj si ca daca o pun si pe ea, imi ia accentul de pe batran. Am preferat sa-l las singur.

Mi-a placut mult ideea desenului. Mi s-a parut ca este un desen care aer un aer mistic, celebru, intelept, profund. Mi s-a parut ca reprezinta arta sau un artist in adevaratul sens al cuvantului. Fiindca acest batran, pare sa fie un maestru al instrumentului sau, harfa sau lira.

Da, acum a venit momentul prin care va anunt ca imi doresc sa vad si acest desen pe post de vector. Si va mai anunt ca mai am si alte desene in creion daca acesta nu va place.

Sanatate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *