Aspirator robot bun

Tehnologia are partile ei bune si partile ei rele. Eu sunt unul dintre cei caruia nu-i este teama de tehnologie. Cata vreme ma ajuta si-mi usureaza viata, sa vina, abia astept. Asa am zis si cand am gasit „catelusul” de mai jos. Spre deosebire de un catelus real insa, el nu face murdar ci din contra, face curat.

Aspirator robot

De cand eram mic visam la bucati de tehnologie care sa ma ajute in treburile casnice. Mai ales cand ma punea mama sa bat covoarele si chestii de genul. Nu exista oare vreun robot care sa faca treaba asta? Nu exista pe atunci, dar acum exista.

Ca de obicei insa, ca la orice achizitie trebuie sa fii atent. Nu este usor sa gasesti un aspirator robot bun si oare la ce trebuie sa fii atent cand il cumperi? Nu este genul de electrocasnica la care sa se priceapa toata lumea.

De ce sa-ti iei un aspirator robot?

Ca sa-ti faca treaba, e atat de simplu. Functioneaza pe un principiu simplu, este un robotel autonom ce se plimba prin casa si care si aspira in timpul asta si poate face asta chiar cand nu esti acasa. Are diferite optiuni si setari astfel incat sa-l programezi asa cum iti convine tie.

Are suficienta putere cat sa stranga praful de zi cu zi sau murdaria curenta.

La prima plimbare prin apartament, aspiratorul robot isi va face o harta a apartamentului tau, astfel incat sa se poata descurca cu brio. De asemenea, majoritatea modelelor sunt inteligente si pot merge singure sa-si faca plinul de energie electrica cand raman cu bateria in pana. Sunt alimentate la o statie electrica iar dupa ce se incarca, se intorc la treaba si reiau de unde au ramas.

Aspiratorul robot poate fi „dresat” mai mult de atat. Stiti cum se joaca stapanii de pisici cu ele cu laserul? Cam asa puteti face si voi cu aspiratorul. Sunt dotate si cu ceea ce se numeste „pointing cleaning”. Adica puteti sa-i indicati cu o lumina locul unde sa curete, un loc care vi se pare voua mai murdar si el sa curete stric locul acela.

De asemenea, modelelor mai avansate si de mai buna calitate le pot fi setate si zonele tabu, unde n-au voie ca sa fiti sigur ca nu se intampla nimic. Nu stiu, vorbim de o zona unde aveti depozitate niste obiecte fragile sau ceva de genul.

Daca decizi sa cumperi un astfel de aparat, trebuie sa fii atent in prima faza la doua aspecte si anume la autonomie si la puterea de aspirare. Este bine sa alegeti cel mai puternic model si de asemenea un model cu autonomie cat mai mare astfel incat sa nu fie nevoie sa fie incarcat constant.

Incolo, relaxare placuta si sa nu uiti sa ridici picioarele cand il simti ca se apropie. Nu pentru ca te va lovi ci pentru ca daca simte obstacol sau ceva peste care nu poate sa treaca in fata lui isi va reconfigura traseul.

Sursa imagini: aspiratorrobot.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *