40 de zile fara televizor

Dragi internauti, stimati cititor, astazi revin cu rezultatul unui mare si tragic eveniment. Acum 40 de zile (mint, n-au trecut fix 40 de zile, parca sunt mai multe insa da bine cifra asta) intr-o sambata stateam in pat. Laptopul in brate si scriam un articol. La un moment dat “Poc” si s-a ars. Cine s-a ars? Televizorul.

Vorbesc evident de un televizor vechi, un Samsung foarte ok care insa a decedat din motive de draci pe el probabil. De atunci am trait fara televizor si culmea, am supravietuit.

Oricum nu ma uitam cine stie ce la el, ma mai uitam la stiri pe Digi exclusiv, la cate un meci si la filme pe HBO sau la diverse documentare. Desi insa nu aveam impresia ca ma uit la el foarte mult, eram doar obisnuit sa bazaie in cap mi-am dat seama ca este o reala diferenta totusi.

In primul rand, mi se pare ca am mai mult timp. Lucrez mai bine cand sunt acasa si sunt mai putin distrat. Aveam impresia ca bazaitul acela al televizorului deschis ma ajuta insa acum, cand am ramas fara el mi-am dat seama ca de fapt ma deruta. Doar ca nu-mi dadeam seama.

Apoi, inca un mare avantaj. M-am reobisnuit sa dorm fara tv, ceea ce nu reuseam pana acum si este iarasi un mare castig pentru mine. Desi primele doua seri a fost aiurea m-am obisnuit rapid si e mai ok asa. Dorm mai bine decat atunci cand dormeam cu tv-ul deschis, ma simt mai odihnit si mai linistit. De asemenea, nu mai tresar in somn cand are loc vreo schimbare la tv.

Sunt doua schimbari suficient de mari pentru mine care m-au facut sa renunt la aceasta experienta. Daca-mi voi mai lua tv? Da, imi voi lua. Vreau sa vizionez anumite filme pe un ecran mare, pentru placerea mea. Planuiesc sa si lucrez un pic pe un asemenea televizor astfel incat cred ca ma poate ajuta si pe partea de grafica, sa vad mai bine anumite aspecte.

Planuiesc insa sa nu-l mai folosesc niciodata asa cum l-am folosit pana acum, sa nu mai repet aceleasi greseli pe care am descoperit din intamplare ca le faceam.

Acestea fiind zise, ce-mi recomandati? 🙂

Sursa imagine: pexels.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *