2000 X-Men

Noroc cu HBO-ul că mă ține la curent cu filmele ba chiar mă duce la începuturile lor. Am mai văzut încă un film pe post-ul tv menționat mai sus, X-Men se numește el. Acum mi-am amintit că l-am văzut totuși sau cel puțin fragmente, cert este că nu reușeam să-mi mai aduc aminte însă.

Filmul este unul mișto, ne prezintă începuturile X-Men și este primul din serie. Alături de profesorul Charles, în acesta mai sunt prezenți: Cyclops, Jean Grey, Storm, Rogue și Wolferine și Magneto, Mistyque, Frog și încă cineva de partea cealaltă a baricadei.

Mărul discordiei îl reprezintă o lege cumva discriminatorie anti-mutanți fapt care îl cam supără pe Magneto. Se supără cam rău însă pentru că încearcă să demonstreze ceva și de asta cam are chef să transforme un meeting de oameni normali într-un meeting de mutanți. Meetingul respectiv este însă un summit unde s-au adunat toți președinții din lume. Pe ei i-a cășunat lui Magneto și face tot ce poate să-i facă după chipul și asemănarea lui. Este treaba X-Men-ilor să îl oprească pe domnul pasionat de metale.

Este un film bun, mi-a plăcut. Scenariu bun, actori destul de buni (delicioasă Halle Berry în rolul lui Storm) efecte bune chiar dacă sunt deja vechi fiindcă au 18 ani. Se merită văzut așa cum se cam merită văzute și celelalte din serie, foarte bune.

https://www.youtube.com/watch?v=Iy5R5_T243w

Sursă imagine: impawards.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *