Urasc cuplurile care se cred speciale si nu reusesc sa se cenzureze in public

Hei ce tare, Marcel s-a combinat cu Maricica! Super, bravo! Toata lumea e super-fericita, a stat timpul in loc, toata lumea se bucura pentru ei etc.! Da? NU! Ca asta e o treaba de doar doua persoane (sunt si situatii speciale dar nu de alea vorbim acum).

Sa nu fiu inteles gresit, n-am nici o treaba cu cuplurile obisnuite. Fiecare pe treaba lui, daca oamenii sunt chill si isi vad de treaba lor, foarte frumos. Ma enerveaza insa niste categorii de persoane sau ma rog, ma irita. Pe undeva cred ca mult spus enervat. Azi n-o sa ma leg de aia care au profil de facebook comun, o sa ajung si la ei dar nu acum .

Azi ne vom concentra pe mai multe spete. Ca de exemplu pe aia care si-o ard aiurea pe facebook. Ca de exemplu, aia care sunt pe niste grupuri de facebook si carora li se pare fun sa vorbeasca intre ei. Mai enervant de atat, pot fi putine lucruri.

Nu stiu de ce nu le spune nimeni direct sau de ce nu vad si ei, insa Maricica si Maricel, sunt pur si simplu penibili. Imi pare rau s-o spun, dar asta e situatia. Nu e deloc fun ce se intampla acolo, nu e deloc spiritual, e doar penibil.

Ce vreti sa demonstrati? Ca sunteti spirituali, sau ce? Nu va iese. Nu mai bine vorbiti voi intre voi, pe privat? Nu m-ar mira ca unii dintre voi sa stati si impreuna si sa postati din acelasi pat. Daca simtiti nevoia sa vada lumea ce relatie nebuna aveti voi, nu mai bine va despartiti de acum? Ca sa ne scutiti de dramele de mai tarziu. Va despartiti si aia e, nu sufera nimeni. Ma rog, suferiti voi dar partea buna ar fi ca nu mai suferim si noi.

Ce voiam sa zic de fapt: potoliti-va dracului! pastrati pentru voi cam totul! Nu-i pasa nimanui de relatia voastra. Stiu ca voi o considerati speciala, insa nu este. Mai gasim macar cateva sute exact la fel.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *