Un serviciu despre care vrei sa auzi: implantul dentar intr-o zi! #p

La prima vedere pare imposibil, nu? Insa la Dental Premier acest serviciu este specialitatea casei. Vorbim de o clinica stomatologica cu standarde internationale, din Bucuresti, o clinica ce detine Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, fiind totodata gratie dotarilor de ultima ora High Tech Dentistry, Centru de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara!

Odata cu inaintarea in varsta, pierderea dintilor devine o problema serioasa. Nu conteaza ca vorbim de unul sau mai multi dinti, problema trebuie rezolvata rapid pentru ca altfel probleme vor curge in sir. Totusi, sa nu uitam nici de stima de sine care va scadea odata cu pierderea primul dinte. O poti recapata doar atunci cand te decizi sa apelezi la implant dentar!

O piesa dintr-un material 100% biocompatibil te va face din nou sa zambesti!

Implantul dentar este, de fapt, o piesa dintr-un material biocompatibil precum titanul sau zirconiul. Rolul sau este cel de a tine locul radacinii dintelui pierdut. Eu iti recomand sa iti faci o programare la Dental Premier pentru ca se vor ocupa de dantura ta medici cu experienta vasta in restaurari dentare complexe si certificari internationale de peste 10 ani. Cat despre durere, aceasta nici nu intra in discutie cand vine vorba de implantul dentar realizat de catre medicii specialisti de la Dental Premier.

Informatii pe care trebuie sa le stii despre implanturile dentare rapide

La Dental Premier, in cazul restaurarilor dentare, se folosesc urmatoarele 3 tipuri de implanturi rapide cu incarcare imediata:

  • Implant INNO;
  • Implant Bredent;
  • Implant Nobel Biocare.

Pentru a obtine un implant dentar intr-o zi sunt folosite aceste tipuri de implanturi cu incarcare rapida, dar si coroane dentare provizorii fixe. Totul va arata ca si cum ati avea dantura definitiva – niciun fel de diferenta, chiar din contra, stima de sine va creste!

Totusi, avand in vedere ca vorbim de o solutie provizorie, o solutie utila doar pe perioada tratamentului, intre 2 si 6 luni trebuie sa te intorci pentru lucrarea dentara definitiva. Aici, din nou, poti sa alegi ce e mai bine pentru tine: dinti definitivi ficsi din portelan, compozit, ceramica presata, zirconiu si asa mai departe.

Preturile sunt corecte, aflate in raport optim cu tot ce tine de calitatea serviciilor, dar si de profesionalismul personalului. Pentru mai multe detalii in acest sens iti recomand sa accesezi dentalpremier.ro.

In cadrul site-ului oficial regasesti toate raspunsurile la intrebarile tale: care sunt etapele implantului dentar, ce analize trebuie sa faci inainte, cat dureaza inserarea unui plant, daca exista riscuri la care te supui si asa mai departe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.